Ajacieden in het buitenland #20: Ruime overwinning voor Frenkie en Dest

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax had weer een aardig goed weekend, mede door puntverlies van PSV en een overwinning op Heracles, maar hoe ging het met de Ajacieden in het buitenland?

FC Barcelona

Frenkie de Jong, Sergiño Dest en Ronald Koeman gaan door met winnen in Spanje, en krijgen steeds meer vertrouwen. Zaterdag werd er met 5-1 gewonnen van Deportivo Alaves, en beide oud-Ajacieden stonden in de basis.

Atletico Madrid

Luis Suárez is in topvorm in Spanje en staat met zijn nieuwe werkgever nog altijd bovenaan in de Liga. Zaterdag won Atletico met 1-2 tegen Granada.

Juventus

Matthijs de Ligt had geen fijn weekend. Hij ging met Juventus onderuit in de topper tegen Napoli (1-0) en de titel lijkt steeds verder aan de horizon te verdwijnen.

AC Milan

Voor Zlatan Ibrahimovic werd het nog wat pijnlijker. AC Milan leed een pijnlijke nederlaag bij laagvlieger Spezia, en zijn daardoor niet meer de koploper in Italië. De wedstrijd eindigde in een 2-0 stand.

Inter Milan

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ajacieden-in-het-buitenland-20-ruime-overwinning-voor-frenkie-en-dest/