Aston Villa

Transfer Wöber nog niet rond, Ajax wacht op bankgaranties

Bron: ajaxfanzone.nl

Max Wöber heeft de overstap gemaakt naar het Spaanse Sevilla maar van een presentatie is het nog niet gekomen. Wöber arriveerde zondag al in Sevilla en doorliep de medische keuring vervolgens ook met succes. Echter heeft Ajax specifiek gevraagd om bepaalde bankgaranties en die zijn door Sevilla nog niet afgegeven. Vorig jaar ging het mis bij de transfer van Jordan Amavi, toen Sevilla ondanks een akkoord met Aston Villa in een laat stadium de stekker uit de onderhandelingen trok.

Drie dingen die je moet weten over Ajax - FC Kopenhagen

Bron: www.ajaxlife.nl

Was dit doelpunt maar goedgekeurd vorige week... © Pro Shots

De opdracht is duidelijk: Ajax moet 1-0 of met twee doelpunten verschil winnen van Kopenhagen, dan is het door naar de kwartfinales van de Europa League. Maar hoe moeilijk die opdracht is, blijkt vanaf 21.05 uur. Om te zorgen dat je in ieder geval goed voorbereid aan de wedstrijd begint, hebben we drie dingen die je vooraf moet weten voor je verzameld.

Anita en Siem degraderen met Newcastle uit Premier League

Bron: www.ajaxlife.nl

Ook Benitez kon Newcastle niet redden... © Pro Shots

Slecht nieuws voor twee voetballers die onder Frank de Boer hun finest hour beleefden bij Ajax. Vurnon Anita en Siem de Jong beleefden een dieptepunt in hun loopbaan. Het lukte niet om Newcastle United te behouden voor de Premier League. Het doek viel zonder zelf te spelen.

Newcastle verkeerde het gehele seizoen al in zwaar weer. Waar Anita nog geregeld speeltijd kreeg, kwam Siem toch vooral in het nieuws als hij weer eens een aparte blessure opliep. Dit keer stond-ie langs de kant vanwege een verwonding aan zijn oog.

Siem ziet liever Ajax dan broer Luuk met de schaal

Bron: www.ajaxlife.nl

Siem hoopt dat Ajax zondag een feestje kan vieren. © Pro Shots

Siem, vriend! De titelrace in de eredivisie nadert het kookpunt en als Siem de Jong mag kiezen, ziet hij liever Ajax met de schaal staan dan broer Luuk. De beslissing valt ook nog eens op het veld van De Graafschap, waar beide broers groot werden.

De familie De Jong heeft sinds 2010 een abonnement op het kampioenschap. Luuk opende het bal met FC Twente, daarna werd Siem vier keer op rij kampoen met Ajax en vorig jaar veroverde Luuk met PSV zijn tweede schaal. Hij is nu nog steeds in de race voor nummer drie.

Siem de Jong: “Ajax blijft gewoon mijn club”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax en PSV gaan in de laatste speelronde bepalen wie er landskampioen gaat worden. De Amsterdammers hebben qua doelsaldo de beste papieren voor de schaal. Daar is ook Siem de Jong erg blij mee. De ex-Ajacied ziet het liefst Ajax kampioen worden, ondanks dat zijn broer, Luuk de Jong, bij concurrent PSV speelt. “Misschien dat het nog even spannend gaat worden op De Vijverberg. Ik hoop dat Ajax de titel wint. Ajax blijft gewoon mijn club”, vertelt De Jong in gesprek met ELF Voetbal.

Pages

Subscribe to Aston Villa