Aston Villa

Frenkie de Jong en Ian Maatsen vanavond in actie: dit is het programma voor de kwartfinales

Bron: www.ad.nl

De Europese toernooien naderen langzaam maar zeker hun ontknoping. Helaas zonder Nederlandse clubs, nadat PSV en Ajax vorige maand sneuvelden tegen respectievelijk Borussia Dortmund en Aston Villa. Toch valt er voor de voetballiefhebber weer genoeg te genieten. Dit is het volledige programma en deze Nederlanders maken nog kans op een Europese hoofdprijs.

Dit is het programma voor de kwartfinales in Europa (en deze Nederlanders komen nog in actie)

Bron: www.ad.nl

De Europese toernooien naderen langzaam maar zeker hun ontknoping. Helaas zonder Nederlandse clubs, nadat PSV en Ajax vorige maand sneuvelden tegen respectievelijk Borussia Dortmund en Aston Villa. Toch valt er vanaf vandaag, wanneer de kwartfinales van start gaan, voor de voetballiefhebber weer genoeg te genieten. Dit is het volledige programma en deze Nederlanders maken nog kans op een Europese hoofdprijs.

Ajax moddert voort en pakt op valreep punt tegen Sparta

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft op bezoek bij Sparta nog een punt gepakt en daar is ook echt alles mee gezegd. Ajax stond met 2-0 achter in Rotterdam na twee doelpunten van Arno Verschuren. Via Akpom en een treffer van Bergwijn in de slotfase werd het alsnog gelijk. Brian Brobbey viel uit na een hamstringblessure en Steven Bergwijn maakte net als Mika Godts (foto) weer zijn rentree na een blessure. Ahmetcan Kaplan pakte in de blessuretijd een rode kaart.

Pages

Subscribe to Aston Villa