Onze Trots: 'Mijn zoontje van 2,5 zingt de Ajax-liedjes al mee'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 29 spreken wij met acteur en komiek Horace Cohen.

Heel Nederland leerde hem in 1986 kennen als ‘Henkie’ in de film Flodder. Daarna maakte hij samen met Ruben van der Meer enkele succesvolle televisieprogramma’s als Live Opgenomen, Froland en Frolive. Verder was hij vast panellid in het TROS-programma Te Leuk Om Waar Te Zijn en onlangs was hij te zien als Rechercheur Baks in de Videoland-serie Baantjer Het Begin. Bovenal is Cohen een groot Ajax-fan en wij zochten hem op in zijn huis in de Amsterdamse Rivierenbuurt.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/135785/onze-trots-mijn-zoontje-van-25-zingt-de-ajax-liedjes-al-mee