Kaartverkoop

400 kaarten beschikbaar voor uitduel tegen FK Vojvodina

Bron: ajaxfanzone.nl

Er zijn 400 kaarten beschikbaar voor het uitduel met FK Vojvodina, zo meldt Ajax via de officiële kanalen. Het duel tussen Vojvodina en Ajax staat op donderdag 1 augustus op de agenda in Servië. De wedstrijd wordt niet in het stadion van Vojvodina gespeeld. Dat wordt namelijk verbouwd. Er wordt uitgeweken naar de TSC Arena in Backa Topola. Kaarten zijn beschikbaar voor 23,91 euro per kaart. De kaartverkoop start woensdag 10 juli.

Oranje-fans melden zich massaal voor EK-tickets

Bron: www.ad.nl

Oranje-fans hebben nog tot donderdag 12.00 uur de tijd een aanvraag te doen voor kaartjes voor de drie groepsduels op het EK voetbal, komende zomer in Duitsland. Sinds zondag, een dag na de loting in Hamburg, kunnen houders van een Oranje ClubCard hun belangstelling kenbaar maken. ,,Het aantal aanvragen voldoet aan onze verwachtingen”, meldde een KNVB-woordvoerder tussentijds.

Ajax beëindigt samenwerking met De Telegraaf

Bron: ajaxfanzone.nl

De Telegraaf is niet langer Official Media Partner van Ajax, zo weet Ajax Life te melden. Het contract met De Telegraaf liep af op 1 juli 2023. Ajax gaat een commerciële samenwerking aan met Mediahuis waarin grote merken zijn ondergebracht als De Telegraaf, VROUW, Privé, Autovisie, het Noordhollands Dagblad, het Haarlems Dagblad, het Leidsch Dagblad, de IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander. 

WIN: Vlieg mee naar Glasgow voor Rangers – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De groepsfase van de Champions League zal Ajax afsluiten in Glasgow, met een duel bij Rangers. Daarbij zal Ajax ongetwijfeld weer gesteund worden door een vol uitvak, maar je kunt ook op een andere manier de wedstrijd bijwonen.

Dat kan door mee te doen aan de winactie van Ziggo en Vodafone, waarbij je kans maakt op een volledig verzorgde reis voor 2 personen naar Rangers – Ajax, inclusief vlucht, overnachting en kaartjes voor de wedstrijd. Meedoen kan tot en met 9 oktober, op 10 oktober krijgt de winnaar bericht.

Pages

Subscribe to Kaartverkoop