Kaartverkoop

WIN: Vlieg mee naar Glasgow voor Rangers – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De groepsfase van de Champions League zal Ajax afsluiten in Glasgow, met een duel bij Rangers. Daarbij zal Ajax ongetwijfeld weer gesteund worden door een vol uitvak, maar je kunt ook op een andere manier de wedstrijd bijwonen.

Dat kan door mee te doen aan de winactie van Ziggo en Vodafone, waarbij je kans maakt op een volledig verzorgde reis voor 2 personen naar Rangers – Ajax, inclusief vlucht, overnachting en kaartjes voor de wedstrijd. Meedoen kan tot en met 9 oktober, op 10 oktober krijgt de winnaar bericht.

32.190 Ajacieden hebben Champions League passe-partout aangeschaft

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De afgelopen dagen konden seizoenkaarthouders een passe-partout kopen voor de drie groepsduels in de Champions League. Vanaf €111 konden zij hun eigen plekje kopen.

AjaxLife maakt vrijdag bekend dat 32.190 supporters van die mogelijkheid gebruik hebben gemaakt. Aangezien er zo’n 40.000 seizoenkaarthouders zijn, betekent dit dat ongeveer 80% van hen een passe-partout heeft gekocht.

Ajax speelt oefenwedstrijden tegen SV Meppen en SC Paderborn

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax verblijft van maandag 27 juni tot en met zaterdag 2 juli in De Lutte en zal daar twee oefenwedstrijden spelen. Op dinsdag 28 juni is SV Meppen de tegenstander en deze wedstijd begint om 18:00 uur. Op zaterdag 2 juli neemt de selectie van Alfred Schreuder het op tegen SC Paderborn en hier staat de aftrap om 13:00 uur gepland. Beide wedstrijden zullen worden afgewerkt op het veld van Quick ’20 in Oldenzaal. Voor de kaartverkoop en de route klik je even hier

KNVB kijkt naar spelers die meedoen aan cryptospel: ‘Gokken mag niet, maar dit is een nieuw fenomeen’

Bron: www.ad.nl

De Nederlandse voetbalbond KNVB houdt de profvoetballers in de gaten die meedoen aan een zogenoemde ‘fantasy voetbalgame’, een spel waarin met cryptovaluta wordt gehandeld in digitale spelerskaarten. Volgens BNR verdienen spelers uit de eredivisie geld met dit spel omdat ze soms voorkennis hebben en zelf invloed hebben op de waarde van de kaartjes.

Voorverkoop Bekerfinale van start: Seizoenkaarthouders vanaf vrijdag aan de beurt

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt op zondag 17 april om 18:00 uur de KNVB Beker-finale tegen PSV in De Kuip. Kaarten zijn vanaf woensdag 30 maart te koop in de ticketshop allereerst voor Uitkaarthouders NL+ / NL. Seizoenkaarthouders kunnen vanaf vrijdagochtend 1 april om 10 uur  kaarten bestellen. Voor deze wedstrijd gelden aanvullende eisen in de kaartverkoop, waaronder een verplichte vervoerscombi. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 65 per stuk – dit is inclusief vervoer van en naar De Kuip. 

Pages

Subscribe to Kaartverkoop