Kaartverkoop

Ajax – Valencia ook te volgen tijdens Viewing Party in de Ziggo Dome

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt op 10 december de thuiswedstrijd tegen Valencia in de groepsfase van de Champions League. Nadat afgelopen week de losse kaartverkoop in razend tempo was uitverkocht heeft Ajax besloten om opnieuw gebruik te maken van de Ziggo Dome. Vorig seizoen werd de wedstrijd tussen Ajax en Real Madrid ook al in de Ziggo Dome uitgezonden en waren er 14.000 supporters bij aanwezig. Artiesten en oud-Ajacieden verzorgen vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing en de wedstrijd begint om 21:00 uur. Informatie over de kaartverkoop volgt z.s.m.

Thuisduels Champions League voorlopig uitverkocht

Bron: ajaxfanzone.nl

De thuisduels met Lille OSC, Chelsea FC en Valencia CF in de groepsfase van de Champions League zijn voorlopig uitverkocht, zo meldt Ajax Fancare op Twitter. De losse kaartverkoop voor deze wedstrijden begon donderdagochtend maar alles was binnen no time uitverkocht..

De eerste thuiswedstrijd in de Champions League voor Ajax staat aanstaande dinsdag komt Lille OSC op bezoek in de Johan Cruijff ArenA. Op 23 oktober komt Chelsea FC op bezoek in Amsterdam, terwijl Ajax de groepsfase op 10 december afsluit met een thuiswedstrijd tegen Valencia CF.

Laatste kaarten voor Ajax – APOEL vrijdagmiddag in de verkoop

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Voor het thuisduel met APOEL Nicosia zijn nog wat laatste kaarten vrij gekomen, zo weet Ajax Life te melden. Dat is goed nieuws voor wie eerder naast een kaartje heeft gegrepen.

Hoe veel kaarten er beschikbaar komen, is nog niet bekend. Maar heel veel zullen het er waarschijnlijk niet zijn. Wil je alsnog een kaartje bemachtigen? Dan is het dus zaak om 14.00 scherp te zijn en klaar te zitten achter je computer.

De kaartjes zijn beschikbaar voor seizoenkaarthouders en leden van Ajax Life en je kunt één kaartje per barcode bestellen.

Kaarten Ajax – APOEL Nicosia binnen anderhalf uur uitverkocht

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vanmiddag gingen de losse kaarten voor de thuiswedstrijd tegen APOEL Nicosia in de verkoop en de anomie was gigantisch. Binnen anderhalf uur bleken de kaarten ‘voorlopig uitverkocht’.

Het duel tegen de Cypriotische club is de tweede play-off wedstrijd waarin deelname aan de groepsfase van de Champions League op het spel staat. Mogelijk wordt de kaartverkoop later hervat, wanneer er gereserveerde kaarten voor bijvoorbeeld sponsors en de UEFA worden vrijgegeven.

 

Kaartverkoopinformatie voor het thuisduel met APOEL Nicosia

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Op woensdag 28 augustus komt het Cypriotische APOEL Nicosia op bezoek in de Johan Cruijff Arena voor de return van de play-offs, waarin Ajax deelname aan de groepsfase van de Champions League kan afdwingen. De kaarten voor deze wedstrijd gaan op donderdag 15 augustus vanaf 12:00 uur in de verkoop.

Ajax verkocht al flink wat passe-partouts voor de Europese voorrondes, maar heeft ook wat losse kaarten achter gehouden voor wie geen passe-partout kan of wil kopen. Een kaartje voor het duel met APOEL Nicosia is verkrijgbaar vanaf €29.

Ajax Vrouwen onderuit in Essen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De Ajax Vrouwen hebben vrijdag hun tweede oefenduel van het seizoen verloren. In het Duitse Essen werd het 2-0 voor de thuisploeg. Bij Ajax ontbraken de internationals nog, waardoor er kansen waren om jonge talenten te waren debuteren.

Het eerste kwartier van de wedstrijd verliep rommelig, maar daarna was het Essen dat de dominantere partij was. Vijf minuten voor rust zorgde dat voor de openingstreffer via een rake kopbal. Nog voor dat de speelsters aan de thee gingen viel ook de 2-0. Stephanie Bukovec was kansloos op een schot in de verre hoek.

Kaartverkoop PAOK-uit zaterdag van start

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Over ongeveer anderhalve week is het al zo ver: het uitduel van Ajax bij PAOK. Dat is al vrij snel en de kaartverkoop begint dan ook al snel, namelijk zaterdag 27 juli. Er zijn 1450 kaarten beschikbaar à €12,50 per stuk. Hieronder vind je het gehele verkoopschema.

Daarnaast meldt Ajax dat het volgens de Griekse wet verplicht is om je ID-nummer door te geven. Je ontvangt hiervoor na het kopen van je kaart een formulier. Als je dit formulier niet invult, kun je niet omwisselen en dus ook niet het stadion in.

Kaartverkoop 3e voorronde UEFA Champions League: Ajax eerst uit

Bron: ajaxfanzone.nl

De eerste horde op weg naar de groepsfase van de UEFA Champions League is bekend. Op dinsdag 6 augustus  speelt Ajax eerst uit tegen het Griekse PAOK. De return is op dinsdag 13 augustus om 20.30 uur in de Johan Cruijff ArenA. Al eerder verkocht Ajax blinde passe partouts voor de twee thuisduels in de voorronden. De losse kaartverkoop voor het duel in de ArenA met PAOK start vandaag (woensdag 24 juli) om 12.00 uur. Kaarten zijn dan verkrijgbaar vanaf €24.

Kaartverkoopinformatie voor het thuisduel met PAOK

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Op 13 augustus komt PAOK op bezoek in de Johan Cruijff Arena en moet Ajax een plek in de play-offs zien af te dwingen.

Ajax verkocht al flink wat passe-partouts voor de Europese voorrondes, maar heeft ook wat losse kaarten achter gehouden voor wie geen passe-partout kan of wil kopen. Een kaartje voor het duel met PAOK is verkrijgbaar vanaf €24. De kaartverkoop start woensdag 24 juli voor seizoenkaarthouders en er kunnen maximaal 4 kaarten per barcode worden gekocht.

Pages

Subscribe to Kaartverkoop