Kaartverkoop

EK voetbal 2024 | Wanneer begint de tweede fase van de kaartverkoop en wanneer is de loting?

Bron: www.ad.nl

Oranje verzekerde zich dankzij een 1-0 zege op Ierland van deelname aan het EK voetbal, dat plaatsvindt van 14 juni tot en met 14 juli in Duitsland. Er doen 24 landen mee aan dit toernooi. De wedstrijd worden in tien stadions in tien speelsteden gespeeld. De openingswedstrijd is in München, de finale een maand later in Berlijn. Wanneer is de loting? Wanneer zijn de play-offs? In welke steden word gespeeld en welke landen doen mee?

Ajax beëindigt samenwerking met De Telegraaf

Bron: ajaxfanzone.nl

De Telegraaf is niet langer Official Media Partner van Ajax, zo weet Ajax Life te melden. Het contract met De Telegraaf liep af op 1 juli 2023. Ajax gaat een commerciële samenwerking aan met Mediahuis waarin grote merken zijn ondergebracht als De Telegraaf, VROUW, Privé, Autovisie, het Noordhollands Dagblad, het Haarlems Dagblad, het Leidsch Dagblad, de IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander. 

WIN: Vlieg mee naar Glasgow voor Rangers – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De groepsfase van de Champions League zal Ajax afsluiten in Glasgow, met een duel bij Rangers. Daarbij zal Ajax ongetwijfeld weer gesteund worden door een vol uitvak, maar je kunt ook op een andere manier de wedstrijd bijwonen.

Dat kan door mee te doen aan de winactie van Ziggo en Vodafone, waarbij je kans maakt op een volledig verzorgde reis voor 2 personen naar Rangers – Ajax, inclusief vlucht, overnachting en kaartjes voor de wedstrijd. Meedoen kan tot en met 9 oktober, op 10 oktober krijgt de winnaar bericht.

32.190 Ajacieden hebben Champions League passe-partout aangeschaft

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De afgelopen dagen konden seizoenkaarthouders een passe-partout kopen voor de drie groepsduels in de Champions League. Vanaf €111 konden zij hun eigen plekje kopen.

AjaxLife maakt vrijdag bekend dat 32.190 supporters van die mogelijkheid gebruik hebben gemaakt. Aangezien er zo’n 40.000 seizoenkaarthouders zijn, betekent dit dat ongeveer 80% van hen een passe-partout heeft gekocht.

Ajax speelt oefenwedstrijden tegen SV Meppen en SC Paderborn

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax verblijft van maandag 27 juni tot en met zaterdag 2 juli in De Lutte en zal daar twee oefenwedstrijden spelen. Op dinsdag 28 juni is SV Meppen de tegenstander en deze wedstijd begint om 18:00 uur. Op zaterdag 2 juli neemt de selectie van Alfred Schreuder het op tegen SC Paderborn en hier staat de aftrap om 13:00 uur gepland. Beide wedstrijden zullen worden afgewerkt op het veld van Quick ’20 in Oldenzaal. Voor de kaartverkoop en de route klik je even hier

Pages

Subscribe to Kaartverkoop