Prijsvraag

Prijsvraag: Win het enige echte Ajax uitshirt!

Bron: ajaxfanzone.nl

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax. De uitslag van de vorige prijsvraag staat er pas koud op of er is alweer zo’n origineel Ajax uitshirt in de kindermaten te winnen! Wat moet je daarvoor doen? Deze keer is de vraag wederom: Wie is de verborgen Ajax-speler op onderstaande foto?

Prijsvraag: Win het Ajax-uitshirt!

Bron: ajaxfanzone.nl

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax. Dit keer wederom een fantastische prijs: De winnaar ontvangt namelijk het originele Ajax uitshirt van dit seizoen! Wat moet je daarvoor doen? Deze keer is de vraag wederom: Wie is de verborgen Ajax-speler op onderstaande foto? Ditmaal een foto van de competitie thuiswedstrijd tegen FC Groningen van eerder dit seizoen.

Prijsvraag: Win het spiksplinternieuwe Ajax thuis trainingsshirt 2019-2020

Bron: ajaxfanzone.nl

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax. Dit keer wederom een fantastische prijs: Dit keer verloten we het spiksplinternieuwe Ajax thuis trainingsshirt in de kindermaten! Win dus zo’n fantastisch tenue voor jezelf of als verrassing voor je zoon/dochter, broertje, zusje, neefje of nichtje! ! Wat moet je daarvoor doen?

‘Ajax-shirts zijn niet aan te slepen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is altijd al populair maar nu er goed gepresteerd wordt in de Champions League, KNVB-beker en Eredivisie, is er bijna geen Ajax-shirt meer te krijgen. In Het Parool vertelt Rob van der Straeten van Smit-Cruyff: ‘Het is een beetje als twee jaar geleden. Dat gevoel van de Europa League-finale tegen Manchester United, dat komt weer naar boven. We hadden wel wat extra’s ingekocht dit seizoen, dat was toch een beetje een voorgevoel dat we hadden. Maar ook dat is bijna allemaal op, het is heel hard gegaan.

Pages

Subscribe to Prijsvraag