Prijsvraag

Prijsvraag: Win het Ajax uitshirt! De Ajaxcollectie 2023-2024 nu met 40% korting bij Bouds-Inn

Bron: ajaxfanzone.nl

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl met grote regelmaat prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax.  Deze keer verloten we onder de juiste inzendingen een origineel Ajax-uitshirt! Wat moet je daarvoor doen? Heel simpel: Geef antwoord op onze prijsvraag! De gehele Ajax collectie is nu bij Bouds-Inn met maar liefst 50% korting!

Prijsvraag: Win het Ajax uitshirt! Volledige Ajaxcollectie 2022-2023 nu met 50% korting

Bron: ajaxfanzone.nl

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl met grote regelmaat prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax.  Deze keer verloten we onder de juiste inzendingen een origineel Ajax-uitshirt in een kindermaat! Wat moet je daarvoor doen? Heel simpel: Geef antwoord op onze prijsvraag! De gehele Ajax collectie is nu bij Bouds-Inn met maar liefst 50% korting via de kortingscode AJAX50. Nergens goedkoper!

Video: Kale en Kokkie bereiden zich voor op de Klassieker

Bron: ajaxfanzone.nl

Het is Ajax weer niet gelukt om te winnen. Zelfs in de Johan Cruijff Arena kwamen de Amsterdammers niet verder dan een schamele 0-0 tegen FC Twente. Kale en Kokkie zijn inmiddels eraan gewend dat Ajax niet weet te winnen, maar toch zijn ze behoorlijk chagrijnig. Vooral in de opbouw moet het echt beter, volgens het Ajax-duo. De invalbeurt van Bergwijn was het dieptepunt van Kale en Kokkie. “Het leek meer op werkweigering dan voetbal”, aldus Kale. Kokkie is wel trots op Edson Álvarez die na de rode kaart van Rensch als laatste man fungeerde.

Prijsvraag: Win het Ajax-uitshirt!

Bron: ajaxfanzone.nl

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl met grote regelmaat prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax.  Deze keer verloten we onder de juiste inzendingen een origineel Ajax-uitshirt in een kindermaat! Wat moet je daarvoor doen? Heel simpel: Geef antwoord op onze prijsvraag! De gehele Ajax collectie is nu bij Bouds-Inn met maar liefst 30% korting via de kortingscode AJAX30

Uitslag prijsvraag: Wie wint het Ajax uitshirt?

Bron: ajaxfanzone.nl

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 9 februari j.l. Dit keer was de vraag: Wie was de Ajax-spsler die in het seizoen 2014-2015 twee keer scoorde in de competitiewedstrijd tegen FC Twente?  Natuurlijk zochten we Ricardo Kishna! Uit de vele goede inzendingen hebben wij André Brands uit Geldrop geselecteerd als winnaar! Gefeliciteerd André! Dit prachtige shirt komt zsm jou kant op!

Prijsvraag: Win het Ajax uitshirt!

Bron: ajaxfanzone.nl

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl met grote regelmaat prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax.  Deze keer verloten we onder de juiste inzendingen een origineel Ajax-uitshirt in een kindermaat! Wat moet je daarvoor doen? Heel simpel: Geef antwoord op de volgende vraag: Zondag staat de thuiswedstrijd tegen FC Twente op de agenda. In het seizoen 2014-2015 won Ajax thuis met 4-2 van de Tukkers.

Uitslag prijsvraag: Wie wint het Ajax-uitshirt! Koop nu met 20 procent korting

Bron: ajaxfanzone.nl

Hierbij nog de uitslag van onze prijsvraag van 1 november j.l. Dit keer was de vraag: Wie is de Ajax-speler op onderstaande foto uit de laatste editie van Ajax-psv? Heel veel  goede inzendingen maar ook helaas toch weer ook een aantal foute en sommige inzendingen ontbraken, jammer genoeg alweer de adresgegevens en/of de maat. Zonde! De kenners hadden het natuurlijk meteen gezien: Het is Noussair Mazraoui!

Uitslag prijsvraag: Wie wint het nieuwe Ajax-uitshirt 2021-2022?

Bron: ajaxfanzone.nl

Hierbij nog de uitslag van onze prijsvraag van 20 mei j.l. Dit keer was de vraag: Uit welke wedstrijd komen onderstaande twee foto’s? Heel veel  goede inzendingen maar ook helaas toch weer ook een aantal foute en sommige inzendingen ontbraken, jammer genoeg weer de adresgegevens en/of de maat. Zonde! Uit alle goede inzendingen hebben wij de volgende winnaar geselecteerd:Sharon-Lee Berkholst uit Almere

Pages

Subscribe to Prijsvraag