Onze Trots: 'Dat vind ik dan mooi: fuck dat geld!'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 26 spreken wij met Bart Zeilstra, beter bekend als rapper Baas B.

Na een periode van tien jaar afwezigheid zijn ze helemaal terug: Lange Frans en Baas B. Onlangs kwam de single Stapelgek (Suzanne) uit en al eerder was er een remake van Het Land Van, dit keer genaamd Het Land Van Vriendschap. Dat Bart een groot Ajax-fan is, blijkt wel uit de teksten die hij in de nieuwe versie heeft gedropt: ‘Het land van De Klassieker zonder uitpubliek, het land dat eindelijk weer indruk maakte in de Champions League’. Reden genoeg om het gesprek met Bart aan te gaan over de trots van Mokum.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/127887/onze-trots-dat-vind-ik-dan-mooi-fuck-dat-geld