Kluivert en Neres bezorgen Ajax fijne Kerst

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax gaat de feestdagen in met vijf punten achterstand op PSV. Zondagmiddag werd bij het debuut van Michael Reiziger als interim-trainer ietwat moeizaam gewonnen: 3-1. Justin Kluivert en David Neres hielpen de Amsterdammers met genialiteiten over het dode punt. 

In de wetenschap dat er in de personen van Reiziger en Winston Bogarde twee nieuwe trainers de honneurs waarnamen op de bank, ging Ajax voortvarend van start in eigen huis. Willem II had het lastig en de Amsterdammers kregen tal van mogelijkheden, die niet werden benut door onder andere Donny van de Beek.

Naar mate de eerste helft vorderde werd Ajax steeds minder en ging het matter spelen. Dit bracht de uitploeg terug in de wedstrijd. Willem II haalde Frenkie de Jong goed uit de wedstrijd en dat hielp de Amsterdamse club niet in de opbouw. Toen André Onana – die verder weinig te doen kreeg – in de fout ging, leken de Tilburgers zelfs op voorsprong te komen, maar de goalie maakte zijn fout goed bij een schot van Ismail Azzaoui.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/109482/kluivert-en-neres-bezorgen-ajax-fijne-kerst