Winston Bogarde

Winston Bogarde en Ajax verlengen contract

Bron: ajaxfanzone.nl

Oud-voetballer Winston Bogarde en Ajax zijn van plan om zeker nog twee seizoenen samen verder te gaan. Winston begon in seizoen 2017/2018 als assistent-trainer bij Jong Ajax en blijft deze functie dus nog vervullen, zo meldt Ajax. Hoewel Winston in zijn eerste jaar samen met Michael Reiziger nog de landstitel pakte, eindigden De Beloften vorig seizoen op een elfde plaats. Doordat Michael nu actief is bij de A-selectie heeft Mitchell van der het stokje overgenomen als hoofdtrainer van Jong Ajax en Winston laat weten dat hij uitkijkt naar de samenwerking.

Bogarde tekent voor twee jaar langer bij Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Winston Bogarde heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw tweejarig contract. Daarmee verlengt de Ajacied zijn aflopende contract. Bogarde blijft hierdoor verbonden aan Jong Ajax.

Vanaf komend seizoen neemt Mitchell van der Gaag het stokje over van Michael Reiziger. Bogarde gaat samen met Van der Gaag aan de slag met de jeugd van Ajax. De oud-profvoetballer is al sinds 2017 actief bij Jong Ajax, toen als assistent van Reiziger.

Mitchell van der Gaag in gesprek met Ajax over trainerschap Jong Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax-trainer Michael Reiziger gaat volgend seizoen naast Erik ten Hag plaats nemen als assistent bij de hoofdmacht.  De Telegraaf weet nu te melden datAjax mett Mitchell van der Gaag in gesprek is om de vacante positie van Reiziger over te nemen.  De 47-jarige Van der Gaag zou volgens de ochtendkrant ‘een van de kandidaten’ voor het trainerschap van Jong Ajax zijn.

Pages

Subscribe to Winston Bogarde