Aron Winter

Richard Witschge verlengt contract bij Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Richard Witschge blijft, ook na de reorganisatie in de technische staf van Ajax, behouden voor de club. De 49-jarige oud-international heeft vrijdag zijn aflopende contract verlengd, zo laat hij weten via Instagram. ‘Ik wil de spelers bedanken en natuurlijk mijn staf waar ik met heel veel plezier mee samen heb gewerkt’, laat hij weten. ‘Helaas ook afscheid moeten nemen van topcollega’s waar ik veel aan te danken heb. Veel succes met wat jullie gaan doen!’. 

Ajax moet oppassen met ‘tv-gebaren’ in Champions League

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Donderdag was er een UEFA-bijeenkomst voor de trainers van de nog overgebleven ploegen in de Champions League. Vanaf komende week is er namelijk ook een VAR actief in het belangrijkste Europese toernooi. Dat was tot op heden niet het geval.

Tijdens de bijeenkomst werden de regels besproken. Veel was voor Aron Winter, die namens Ajax aanwezig was, al bekend, aangezien de VAR sinds dit seizoen in de Eredivisie ook al wordt gebruikt.

Vergeten voetballer #9: John O’Brien

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 9 van deze rubriek richten wij onze aandacht op de eerste betaalde Amerikaanse voetballer in de historie van Ajax: John O’Brien. Leuke bijkomstigheid is daarbij dat Ajax volgende week zijn trainingskamp opslaat in Amerika.

Zondag verkoop Meersche Helden uitgave 56, interview Aron Winter

Bron: ajaxfanzone.nl

Aanstaande zondag, voorafgaand aan Ajax – De Graafschap, komt de Meersche Helden uit met uitgave 56. Naast de AFCA Supportersclub en de SVA leveren ook de bekende groeperingen als de F-Side en South Crew hun bijdrage en vind je het verplichte leesvoer van de bekende columnisten. In deze editie is er tevens een interview met Aron Winter. De verkoop zal plaatsvinden in en rondom het stadion.

Steun de Meersche Helden en koop het Fanzine voor de prijs van twee euro.

Pages

Subscribe to Aron Winter