Kortom - UEFA straft Ajax, einde seizoen Promes

Bron: www.vi.nl

Een doorlopende rubriek op de website van Voetbal International. In onderstaand overzicht lees je een korte weergave van nieuwtjes uit de mondiale en de vaderlandse voetbalwereld.

? Tijdens het thuisduel met Red Bull Salzburg moet Ajax een deel van de tribune sluiten ? In hoger beroep heeft de aanklager van de UEFA besloten dat vak 127 leeg moet blijven ? Dit vanwege het kwetsende spandoek dat tijdens de thuiswedstrijd tegen Celtic op 6 november in datzelfde vak werd getoond ?

? VVV-Venlo kan de rest van dit seizoen niet meer beschikken over Jerold Promes ? De verdediger heeft afgelopen vrijdag tijdens het bezoek aan Helmond Sport (1-2) een schouderblessure opgelopen, die hem vier maanden aan de kant zal houden ? In december ging een schouder van Promes ook al uit de kom ?

? Kevin Brands maakt het seizoen af bij Telstar ? De aanvaller van Willem II speelde de eerste seizoenshelft op huurbasis bij SC Cambuur, maar keerde terug naar Tilburg omdat hij in Leeuwarden weinig speelde ? Brands (25) speelde tussen 2009 en 2011 ook al voor Telstar ?

……

Lees het volledige artikel op http://www.vi.nl/nieuws/kortom-uefa-straft-ajax-einde-seizoen-promes.htm