CR Flamengo

‘Ajax ziet in Braziliaans talent plaatsvervanger voor Tagliafico’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax gaat ervan uit dat Nicolás Tagliafico de club komende zomer gaat verlaten. De Amsterdammers zijn dan ook hard op zoek naar een vervanger en hebben die mogelijk in Brazilië gevonden, zo melden verschillende Braziliaanse media.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars volgt de ontwikkeling van Flamengo-verdediger Ramon Ramos Lima op de voet, zo meldt de Braziliaanse journalist Venê Casagrande. De negentienjarige voetballer wordt bij zijn club als groot talent gezien en werd kort geleden aan het eerste elftal van de topclub toegevoegd.

Real troeft Ajax af voor ‘slechts’ 30 miljoen: ‘Hij is veel meer waard’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax werd eind november voor het eerst in verband gebracht met de komst van Reinier Jesus Carvalho en De Telegraaf berichtte destijds dat de Amsterdammers 25 miljoen euro, een clubrecord, over zouden hebben voor het talent van Flamengo. De komst van de zeventienjarige Braziliaan lijkt inmiddels echter niet meer tot de mogelijkheden te behoren voor directeur voetbalzaken Marc Overmars, daar

'Ajax probeert Orejuela voor hoofdprijs te slijten'

Bron: source

Ajax tracht de verhuurde Luis Orejuela voor de hoofdprijs te verkopen. Cruzeiro - dat de Colombiaan afgelopen jaar huurde - heeft een optie tot koop, maar heeft door de degradatie beperkte financiële middelen. Twee andere Braziliaanse clubs, Palmeiras en Flamengo, hebben ook interesse. Zij moeten naar verluidt het dubbele betalen voor de Colombiaan, die bij Ajax een contract tot medio 2022 heeft.

Pages

Subscribe to CR Flamengo