John van den Brom

Waarom ontslagen John van den Brom al lange tijd niet meer te redden was bij Genk

Bron: www.ad.nl

Het bericht dat RC Genk maandagmiddag even over vieren heeft gedeeld was geen verrassing meer. Want dat er voor John van den Brom weinig toekomst meer was bij RC Genk, zijn tweede Belgische club uit zijn loopbaan, leek al een tijdje het geval. Vorig seizoen won hij er nog wel de beker en verzamelde hij evenveel punten als kampioen Club Brugge. Zijn krediet was echter al even op.

Het ontslag van John van den Brom is opnieuw een teleurstelling voor het Nederlandse trainersgilde

Bron: www.ad.nl

Het bericht dat Racing Genk maandagmiddag afscheid heeft genomen van John van den Brom kwam verre van als een verrassing. Want dat er voor Van den Brom weinig toekomst meer was bij RC Genk, zijn tweede Belgische club uit zijn loopbaan, leek al een tijdje het geval. Vorig seizoen won hij er nog wel de beker en verzamelde hij evenveel punten als kampioen Club Brugge. Zijn krediet was echter al even op.

Ajax neemt definitief afscheid van Carel Eiting

Bron: source

Ajax verhuurde Carel Eiting afgelopen seizoen al aan Huddersfield Town, maar de Amsterdamse club is in die periode niet overtuigd geraakt van de kwaliteiten van de middenvelder. Ajax verkoopt Eiting aan het Racing Genk van John van den Brom. Over het bedrag dat is gemoeid voor Eiting, wordt niet gesproken. Hij stond tot 1 juli 2022 onder contract, maar wilde niet transfervrij vertrekken.

Pages

Subscribe to John van den Brom