Hamburger SV

Advocaat: Berghuis bepaalt zelf moment rentree

Bron: www.ad.nl

Of Steven Berghuis morgen tegen Hamburger SV in actie komt namens Feyenoord is nog afwachten. Trainer Dick Advocaat zei dinsdag na de wedstrijd tegen Arminia Bielefeld dat het streven was om de aanvoerder vrijdag in Kufstein speeltijd te geven. ,,Maar Berghuis bepaalt zelf, hij moet aangeven of hij er klaar voor is. Als dat niet zo is, dan wachten we”, zegt Advocaat.

‘Ajax is daarom mijn slechtste periode als voetballer, echt de allerslechtste’

Bron: www.voetbalzone.nl

Thimothée Atouba werkte bij Hamburger SV op een prettige manier samen met Martin Jol en toen de Haagse trainer in 2009 werd aangesteld bij Ajax, volgde de linksback uit Kameroen hem al snel richting Amsterdam. Het avontuur in Nederland verliep echter bijzonder teleurstellend voor Atouba, die in twee jaar tot slechts drie optredens kwam in het shirt van Ajax.

Van der Vaart, vrienden en zoontje Damian vermaken publiek in Hamburg

Bron: www.ad.nl

Rafael van der Vaart (36) speelde vanmiddag zijn afscheidswedstrijd in het Volksparkstadion in Hamburg, de thuishaven van zijn oude club HSV. Samen met oude voetbalvrienden als Arjen Robben, Robin van Persie, Dirk Kuyt, Patrick Kluivert, Ruud van Nistelrooy, John Heitinga, Andy van der Meyde, Ronald de Boer, Mark van Bommel, Marc Overmars, Jari Litmanen en Edwin van der Sar zorgde hij voor een mooie middag. Rafael van der Vaart scoorde net als Robben en Van Nistelrooy twee keer, maar zijn zoontje Damian (13) maakte kort voor tijd de winnende 7-6.

Pages

Subscribe to Hamburger SV