Update: Ajax met trainer Frank de Boer vertraagd naar Milaan (VIDEO alle reacties)

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Onder leiding van Frank de Boer en Danny Blind is de selectie van Ajax met vertraging richting Milaan gegaan. Vijf uur later dan gepland is de selectie dinsdagmiddag toch nog naar Milaan vertrokken. De vlucht stond aanvankelijk om 10.00 uur gepland, maar door de mist en problemen met het toestel werd het vertrek steeds uitgesteld.

Beide trainers proberen het eerste elftal van de Amsterdamse club zo goed mogelijk voor te bereiden op het laatste groepsduel in de Champions League met AC Milan. Ze vervangen Martin Jol, die maandagavond samen met zijn assistenten Cock Jol en Michael Lindeman ontslag heeft genomen.

De Boer, assistent-bondscoach en trainer van het hoogste juniorenelftal van Ajax, en Blind houden in ieder geval tot aan de winterstop de leiding over de huidige nummer vier van de eredivisie. Het is onduidelijk of ze daarna ook het vertrouwen krijgen. Mogelijk gaat de Amsterdamse club op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. In dat geval lijkt Frank Rijkaard een voorname kandidaat.

De spelers van Ajax werden dinsdagochtend voor vertrek naar Schiphol door algemeen directeur Rik van den Boog in de ArenA bijgepraat.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113561/Update__Ajax_met_trainer_Frank_de_Boer_vertraagd_naar_Milaan__VIDEO_alle_reacties_.html