Edo Ophof

‘Eerste keus’ Frank Rijkaard bedankte voor plek in rvc’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Maandag werd bekend dat de Raad van Commissarissen (RvC) Danny Blind heeft voorgedragen als nieuw lid. Blind was echter niet de eerste kandidaat op de lijst.

Volgens De Telegraaf stond Frank Rijkaard bovenaan de verlanglijst. Rijkaard liet echter weten dat hij geen officiële functie meer wil bekleden, waarna de namen van Henk ten Cate, Morten Olsen en Edo Ophof op een shortlist werden gezet.

4 Ajacieden die NEC verruilden voor Ajax

Bron: www.ajax.nl

Koploper Ajax reist zondag naar Nijmegen voor het competitieduel met promovendus NEC. Voor Jasper Cillessen en Lasse Schöne wordt de ontmoeting in stadion De Goffert een terugkeer op het oude nest. De doelman en middenvelder/aanvaller van de Amsterdammers verlieten in respectievelijk 2011 en 2012 NEC voor een avontuur bij Ajax. Eerder werden zij voorafgegaan door onder anderen Johan Zuidema en Edo Ophof (foto boven), die in 1976 en 1980 dezelfde stap maakten.

[Alibabba] Voorbeschouwing Ajax-ADO Den Haag

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Hallo Ajacieden. Pakt Ajax zondag de 33e landstitel? Dat is de grote vraag die vanaf 16:30 uur beantwoord zal gaan worden. Winnen tegen ADO en Feyenoord punten laten liggen is het gewenste. ADO heeft de laatste 9 competitieduels niet meer verloren en die serie werd ingezet op 7 februari, toen ADO bij Vitesse met 0-0 gelijkspeelde. Voor een uitzinnig publiek moet de winst toch te pakken zijn?

[Update] Ajax en NEC bevestigen deal

Bron: www.ajaxshowtime.com

De 22-jarige aanvaller van Jong Ajax had een mondeling akkoord over een contract voor tweeënhalf jaar, maar kwam bij Plovdiv niet door de medische tests. Opvallend genoeg was dit bij NEC geen enkel probleem. Vermoedelijk zet de boomlange spits, die eerder al speelde bij RKC en Heracles Almelo, vrijdag zijn handtekening onder een contract in Nijmegen.

Update 17-1 11.39u

NEC haalt Ajacieden Castillion en Gravenberch

Bron: www.vi.nl

Geoffrey Castillion (foto) en Danzell Gravenberch moeten helpen NEC in de Eredivisie te houden. De twee komen voor de rest van het seizoen op huurbasis over van Ajax.

Castillion (22) krijgt met zijn overgang naar NEC toch zijn gewenste nieuwe omgeving. De aanvaller, die bij Ajax niet verder komt dan de beloftes, zag eerder deze week een transfer naar Botev Plovdiv stranden.

[Alibabba] Voorbeschouwing NEC-Ajax

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Hallo Ajacieden. Woensdag wisten we eindelijk weer eens te winnen :). Het veldspel was dan niet altijd even goed, maar wellicht dat de ommekeer op de loer ligt. Zoals bekend speelde Veltman ijzersterk, maar ook de rol van Blind was belangrijk. Ik krijg echt een zwak voor die jongen… Hij, die veel kritiek kreeg tijdens zijn mindere periode, heeft zich op een fantastische manier hersteld en lijkt alleen maar beter te worden. Enkele spelers die nu nog ondermaats spelen moeten hem als voorbeeld nemen.

Pages

Subscribe to Edo Ophof