Ledenraad

Dick Schoenaker neemt afscheid van de bestuursraad

Bron: ajaxfanzone.nl

Dick Schoenaker heeft deze week afscheid genomen als lid van de bestuursraad. Op 14 december 2010 werd Schoenaker gekozen in de ledenraad van Ajax. Dit gebeurde na een oproep van Johan Cruijff om meer oud-voetballers in de ledenraad te krijgen. Zijn werkzaamheden bij Ajax kregen in februari 2011 een vervolg toen hij samen met Cruijff zitting nam in een nieuw technisch platform van Ajax.

'Stap naar Eredivisie nu stap naar Europese top'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het is de laatste tijd een van de grootste discussies rondom Ajax: heeft de jeugd door het veranderde beleid bij Ajax nog wel kans om door te breken? De club kan het zich permitteren om duurdere aankopen te doen en is daarnaast het salarisplafond doorbroken in Amsterdam. Tijdens de reünie voor oud-jeugdspelers sprak Ajax Showtime met David Endt, Rob Been jr. en Viggo Waas over deze kwestie.

Pek en veren

Bron: www.afca.nl

Ik was verleden week eerlijk gezegd al bijna beneden van zuidtoen ‘t laatste fluitsignaal klonk.Ik liep al met t water in mijn mond tebedenkenwelke vakken ik uit de muur bij de febo zou openen om mijn immer aanwezige honger te stillen, toen ik een berichtje kreeg dat onze incompetente directeur een speech aan’t geven was.Deze man heeft echt een bord voor zijn kop van “Bert-van-Oostveen-achtige proporties”.Kent-ie dan echt geen schaamte?Hoewel ik voor de wedstrijd de trappen op zuid in fases had betreden, steeds met pauzes om op adem te komen , was ik na dat berichtje binnen No-time weer bov

HOE VIND AJAX ZELF DAT HET GAAT?

Bron: www.afca.nl

De raaskallende trainer ten Hag en een zichzelf belachelijk makend elftal vol verzakende spelers hebben de ultieme vernedering zoals verwacht niet af kunnen wenden. Ajax was figurant bij het titelfeest in eihoven. Er is slechts één manier om dit in rampzaligheid te overtreffen en die gaan we hier niet noemen omdat een beetje Ajacied wel begrijpt wat dat zou kunnen zijn. De roep om koppen die moeten rollen zal niet vaak zo luid geweest zijn als de herrie die de komende weken zal aanzwellen tot veertienhonderd decibel.

JOHAN CRUIJFF ARENA

Bron: www.afca.nl

Over een maand, op 24 maart , is het alweer twee jaar geleden dat Johan Cruijff overleed.

Wie de stukkies van ondergetekende kent verbaast zich niet meer over het anti Hennie Henrichs gehalte daarin. Mogelijk, en waarschijnlijk, verveelt of irriteert het inmiddels velen. Speciaal voor hen leg ik hier nog maar eens uit waar mijn antipathie wortelt en waarom ik vind dat voorzitter Henrichs een smet op roemrucht Ajax is.

Update: Ajax noemt zieke Onana en Traoré 'onzin'

Bron: source

Slecht nieuws vanuit het Ajax-kamp, als we de berichten van Keje Molenaar in gesprek met NPO Radio 1 moeten geloven. Volgens de oud-Ajacied (die ook een tijd deel uitmaakte van de ledenraad) zijn Bertrand Traoré en André Onana ziek en daardoor zeer twijfelachtig voor de Europa League-finale van Ajax tegen Manchester United.

Stem op jouw kandidaten voor de verenigingsraad!

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajacieden, laat je horen! © Pro Shots

Alle stemgerechtigde leden van Supportersvereniging Ajax kunnen weer hun stem uitbrengen voor de verenigingsraad. Belangrijk, want deze raad controleert het totaalbeleid van onze vereniging. Net als voorgaande jaren doen we de verkiezingen digitaal.

Wat voorheen de ledenraad was, is nu de verenigingsraad. Al eerder communiceerden we op ajaxlife.nl en in de krant Ajax Life over de nieuwe verenigingsstructuur.

Pages

Subscribe to Ledenraad