Keje Molenaar

Opmars FC Volendam leidt niet alleen tot lachende gezichten: ‘Dit is teleurstellend, ik snap hier niks van’

Bron: www.ad.nl

Terwijl de spelers een bijna zeker lijkende degradatie aan het afwenden zijn, broeit het bij FC Volendam op bestuurlijk vlak. De aanstelling van Keje Molenaar als vice-voorzitter van de club is geblokkeerd. De invloed van ‘Team Jonk’ zou te groot worden. Trainer Wim Jonk is verbaasd: ,,Dit is teleurstellend. Ik snap hier niks van.”

Kale en Kokkie: De Podcast

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft weer een wedstrijdje gewonnen, Alfred Schreuder is gewisseld voor Heitinga en de achterstand op Feyenoord valt eigenlijk wel mee. Breekt de zon alweer een beetje door bij de Johan Cruijff Arena? Kale en Kokkie praten in deze special hierover door met speciale gast Keje Molenaar, oud-Ajacied en clubvolger.

 

'Schreuder is slachtoffer van het verkeerde beleid van Ajax'

Bron: source

Keje Molenaar vindt het 'niet terecht' dat Alfred Schreuder het slachtoffer is van het 'verkeerde beleid' van Ajax. "Hij wordt als enige geslachtofferd", zegt de oud-speler van de Amsterdamse club. Als voorbeeld daarvan noemt Molenaar het ontbreken van een technisch directeur, in zijn ogen 'de belangrijkste persoon binnen de organisatie'. Schreuder is volgens hem 'min of meer aan zijn lot overgelaten' door de clubleiding.

Pages

Subscribe to Keje Molenaar