Deze aankopen kunnen linksback-vacature invullen

Bron: www.ajaxshowtime.com

De linksbackpositie bij Ajax is onderbezet. Nicolás Tagliafico aast deze zomer op een transfer en een echte back-up voor de Argentijn heeft Ajax eigenlijk niet. Trainer Erik ten Hag gaf recent aan dat de Amsterdammers deze transferperiode daarom nog graag een linksback aan de selectie willen toevoegen. In dit artikel drie realistische opties voor wie Ajax deze zomer de transfermarkt op zou kunnen gaan. 

Met het dreigende vertrek van Tagliafico - die afspraken heeft gemaakt met de Ajax-directie en voor zo'n 25 miljoen euro mag vertrekken uit Amsterdam - is de invulling van de linksbackpositie voor komend seizoen onzeker. Ten Hag wil deze voorbereiding Lisandro Martínez als linksback uitproberen en weet dat ook Sergiño Dest en Daley Blind op de linkervleugel kunnen spelen, maar voor geen van deze drie spelers is de linksbackpositie hun voorkeursplek. Een écht alternatief voor Tagliafico heeft Ajax dus niet. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/133208/deze-aankopen-kunnen-linksback-vacature-invullen