Fluminense FC

Deze aankopen kunnen de Ziyech-leegte opvullen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Hakim Ziyech gaat Ajax op korte termijn verruilen voor Chelsea. De geliefde creatieveling laat met zijn vertrek een gigantische leegte achter. Een leegte die natuurlijk opgevuld moet worden. Een speler met dezelfde kwaliteiten als Ziyech vastleggen, zal voor Ajax moeilijk worden. Maar het aantrekken van een creatieve middenvelder die kansen kan creëren en het Ajax-spel kan versnellen, is absoluut niet onmogelijk.

‘Ajax neemt deel aan lucratief toernooi in de VS’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax zal komende januari afreizen naar de Verenigde Staten voor een oefentrip. Hier zullen de Amsterdammers meedoen aan de lucratieve Florida Cup, zo meldt De Telegraaf.

Op 5 januari zal de selectie van Erik ten Hag afreizen naar Florida, waar het op 9 januari zal spelen tegen Braziliaanse Sao Paulo, waarna drie dagen later Bayer Leverkusen of VfL Wolfsburg de tegenstander zal zijn.

‘Ajax wil 12 miljoen op tafel leggen voor Braziliaan Wendel’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax gaat zich in de komende transferperiode versterken en nadat het eerder deze week een bod zou hebben uitgebracht op de Argentijnse verdediger Magallan (zie eerder bericht) zou nu ook middenvelder Wendel van Fluminense in de belangstelling staan. Fluminense vraagt 12 miljoen euro voor zijn sterspeler, maar naar verluidt heeft directeur spelerszaken Marc Overmars aangegeven dat dit geen enkel probleem is.

‘Ajax wil Braziliaans PSG-doelwit van 12 miljoen’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Volgens het Franse medium Telefoot heeft Ajax interesse in de Braziliaan Marcus Wendel Valle da Silva, voetbalnaam Wendel. De middenvelder is momenteel een van de uitblinkers bij zijn club Fluminense.

Ajax zou niet de enige club zijn die de 20-jarige Wendel op de korrel heeft. De Amsterdammers zouden concurrentie hebben van FC Porto en Benfica en Paris Saint-Germain, die in Wendel een opvolger voor Marco Verratti zien die mogelijk naar Barcelona vertrekt.

De jeugdinternational van Brazilië zou zo’n 12 miljoen euro moeten kosten.

Pages

Subscribe to Fluminense FC