Directie

Sulemana toch niet naar Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Kamaldeen Sulemana zal niet naar Ajax komen omdat de directie van Ajax de stekker uit dit plan heeft getrokken, nadat de speler van FC Nordsjaelland opnieuw bedenktijd vroeg. Er was al een akkoord over de transfersom van ongeveer 16 miljoen en het was alleen nog wachten op een medische keuring. De Ghanees kreeg toch bedenkingen en dat deed voor Ajax de deur dicht, zo weet De Telegraaf te melden. Sulemana kreeg geen garantie op een basisplaats bij Ajax en bij Stade Rennes is hij er zeker van. Bij Erik ten Hag is echter niemand zeker van een plek in de basis.

Ajax lanceert thuisshirt 2021/2022 met oude logo

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Eindelijk is ‘ie er: het lang verwachte thuisshirt 2021/2022, mét het oude logo.

Er werd door de directie van Ajax al vroeg gehint op een (tijdelijke?) terugkeer van het oude logo en daarna kon het speculeren over het shirt beginnen. De afgelopen maanden zagen we al flink wat mogelijke designs voorbij komen.

Niet alleen het oude logo doet denken aan de shirts van vroeger, zo is er een iets andere kleur rood gebruikt, die ook overeen komt met de kleur van vroeger en de smallere rode baan.

Snoeiharde kritiek op Ajax-directie na overtreden coronaregels

Bron: source

Ajax heeft flinke kritiek gekregen op de manier waarop de 35ste titel is gevierd zondagmiddag. Vooral de directie van de Amsterdammers moet het daarbij ontgelden. 'Directeur Edwin van der Sar en zijn mede-directieleden Marc Overmars, Menno Geelen en Susan Lenderink hebben een enorme dikke middelvinger naar heel Nederland opgestoken door spelers, trainers en staf toe te staan de landstitel te vieren met de fans', vindt De Telegraaf-journalist Valentijn Driessen.

Swart mengt zich in discussie rond titelfeest: ‘Hij moet niet woedend zijn’

Bron: www.voetbalzone.nl

Sjaak Swart heeft alle begrip voor de Ajax-supporters die zondagmiddag de landstitel van hun club vierden, zo vertelde hij maandagochtend in gesprek met Wilfred Genee bij Radio Veronica. 'Mister Ajax' reageerde daarmee op de woorden van Valentijn Driessen van De Telegraaf, die zondagavond keiharde kritiek uitte op de directie van Ajax en in zijn column sprak over 'een enorme dikke

Pages

Subscribe to Directie