Directie

Snoeiharde kritiek op Ajax-directie na overtreden coronaregels

Bron: source

Ajax heeft flinke kritiek gekregen op de manier waarop de 35ste titel is gevierd zondagmiddag. Vooral de directie van de Amsterdammers moet het daarbij ontgelden. 'Directeur Edwin van der Sar en zijn mede-directieleden Marc Overmars, Menno Geelen en Susan Lenderink hebben een enorme dikke middelvinger naar heel Nederland opgestoken door spelers, trainers en staf toe te staan de landstitel te vieren met de fans', vindt De Telegraaf-journalist Valentijn Driessen.

Swart mengt zich in discussie rond titelfeest: ‘Hij moet niet woedend zijn’

Bron: www.voetbalzone.nl

Sjaak Swart heeft alle begrip voor de Ajax-supporters die zondagmiddag de landstitel van hun club vierden, zo vertelde hij maandagochtend in gesprek met Wilfred Genee bij Radio Veronica. 'Mister Ajax' reageerde daarmee op de woorden van Valentijn Driessen van De Telegraaf, die zondagavond keiharde kritiek uitte op de directie van Ajax en in zijn column sprak over 'een enorme dikke

‘Ajax toont interesse in João Paulo’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax schijnt interesse getoond te hebben in João Paulo, de doelman van het Braziliaanse Santos. De onderhandelingen zijn net begonnen, dus er is nog weinig concreet, aldus UOL Sport.

De Amsterdammers hebben contact opgenomen met de zaakwaarnemers van de goalie, maar die hebben het doorgestuurd naar de directie van Santos. Het schijnt dat de club binnenkort met een officieel bod wil komen, en dat het misschien nog even afwacht tot een uitspraak over André Onana, die momenteel nog tot begin volgend jaar geschorst is.

Pages

Subscribe to Directie