Directie

Ajax contracteert Marijn Beuker

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft Marijn Beuker gecontracteerd. Beuker wordt ‘Director of Football’, een nieuwe titulaire directiepositie die valt onder de algemeen directeur. De 39-jarige Beuker bereikte met Ajax overeenstemming over een contract dat loopt van 1 december 2023 tot 1 juli 2028. Beuker, die overkomt van het Schotse Queen’s Park FC, komt uit de koker van RvC-adviseur Louis van Gaal. ‘De oorspronkelijke functie van technisch directeur wordt over twee functies verdeeld.

Video: Kale en Kokkie in strijd met het degradatiespook

Bron: ajaxfanzone.nl

We hebben in dit rampzalige seizoen veel dingen besproken: gifbekers die moeten worden geleegd, miskopen die maar niet renderen, pijnlijke verliespartijen, chaos in de directiekamers van Ajax, maar over het feit dat de Amsterdammers nu op de allerlaatste plek staat in de Eredivisie is nieuw. Ajax toonde zondag in Eindhoven een fraai teken van leven, maar in de tweede helft storten Ajax in als een kaartenhuis. Kale en Kokkie, volgen al meer dan 10 jaar voor AT5 Ajax op de voet.

Voetbalpodcast | ‘Geen speler noemde Maurice Steijn de juiste man voor Ajax’

Bron: www.ad.nl

Maurice Steijn is niet langer de trainer van Ajax. Hij vertrok na de nederlaag tegen FC Utrecht. De directie en RvC van de Amsterdamse club greep in. John van ‘t Schip is de beoogde interim-trainer. Etienne Verhoeff neemt het door met Johan Inan in de AD Voetbalpodcast. Verder vertelt Rik Elfrink het laatste PSV nieuws vanuit Frankrijk en Arne Slot moet op zoek naar een nieuwe assistent.

F-Side vraagt in statement Steijn te vertrekken en komt met advies voor directie

Bron: ajaxfanzone.nl

De F-Side heeft deze maandag een statement gepubliceerd op social media waarin de harde kern Maurice Steijn vraagt om te vertrekken bij de club.  Onder andere de AFCA Supportersclub en Ultras Amsterdam delen gezamenlijk het bericht. “Steijn, tijd om afscheid te nemen”, opent de F-Side het statement. “We gaan liever naar Brighton zonder trainer dan met jou. Je hebt voldoende tijd gehad om met deze selectie betere resultaten te behalen. Op dit moment staan we zeventiende in de Eredivisie.”

Pages

Subscribe to Directie