Directie

PSV heeft voormalig AZ-speler Grétar Steinsson op de radar als opvolger voor John de Jong

Bron: www.ad.nl

PSV kijkt momenteel naar interne en externe kandidaten om de vrijgevallen positie van technisch directeur weer in te vullen. Volgens betrokkenen zijn nog geen definitieve stappen gezet. Deze week vergadert de directie van PSV met de raad van commissarissen, waarbij vermoedelijk ook de jaarcijfers van de club besproken worden. Deze worden volgende week gepresenteerd, zo verzekerden bronnen recent.

PSV heeft tegen Feyenoord op het veld een overtuigender verhaal nodig dan de uitleg van Marcel Brands

Bron: www.ad.nl

PSV speelt zondagmiddag (14.30 uur) in het eigen Philips Stadion tegen Feyenoord terwijl in de directiekamers sprake is van een bestuurlijke crisis. Bij de club huilde de raad van commissarissen deze maand niet om de in augustus verspilde Champions League-melk, maar er is hard ingegrepen. John de Jong kreeg eerder deze maand een motie van wantrouwen aan zijn broek en is daarop vertrokken.

Ajax voegt Maurits Hendriks in nieuwe functie toe aan directieteam

Bron: www.ad.nl

Maurits Hendriks treedt toe tot de directie van Ajax. De voormalig technisch directeur van de Nederlandse sportkoepel NOC*NSF krijgt in Amsterdam een nieuwe functie: Chief Sports Officer (CSO). De 61-jarige Hendriks wordt officieel tot statutair directeur benoemd tijdens de aandeelhoudersvergadering op 11 november. Het gaat om een periode van twee jaar, met een optie voor nog eens twee jaar.

Kluivert belangrijkste alternatief mocht RvC transfer Ocampos definitief blokkeren

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag moet tijdens een gesprek tussen technisch duo Hamstra-Huntelaar, directeur Edwin van der Sar en de Raad van Commissarissen blijken of de transfer van Lucas Ocampos van Sevilla naar Ajax toch nog goedkeuring kan krijgen van de RvC. De directie vind een bedrag van 20 miljoen euro en een driejarig contract voor een 28-jarige speler onverantwoord omdat er nauwelijks restwaarde zou zijn.

Ajax wil Hendriks als rechterhand Van der Sar

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax hoopt Maurits Hendriks op korte termijn toe te voegen aan de directie van de club, zo weet De Telegraaf te melden. De voormalig technisch directeur van NOC*NSF staat open voor een dienstverband in de Johan Cruijff Arena. Hendriks moet Edwin van der Sar gaan helpen. Hij zal zich vooral gaan richten op de ‘operationele aansturing’ binnen de club. Daarnaast krijgt hij de leiding over De Toekomst, waardoor hij ook technische verantwoordelijkheid krijgt.

Pages

Subscribe to Directie