Directie

Derksen fileert Ajax-directie: "In handen van lichtgewichten"

Bron: source

Johan Derksen heeft geen goed woord over voor de manier waarop Ajax geleid wordt. "De club is in handen gevallen van lichtgewichten", vond de journalist woensdagavond in de uitzending van Vandaag Inside. "Edwin van der Sar heeft nog nooit aangetoond dat hij directeur van een beursgenoteerd bedrijf is en de technische directie bakt er ook helemaal niets van", geeft hij Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra een veeg uit de pan. Derksen vindt dat Ajax al lang met Peter Bosz in zee had moeten gaan na het ontslag van Alfred Schreuder. René van der Gijp is het daarmee eens.

PSV heeft voormalig AZ-speler Grétar Steinsson op de radar als opvolger voor John de Jong

Bron: www.ad.nl

PSV kijkt momenteel naar interne en externe kandidaten om de vrijgevallen positie van technisch directeur weer in te vullen. Volgens betrokkenen zijn nog geen definitieve stappen gezet. Deze week vergadert de directie van PSV met de raad van commissarissen, waarbij vermoedelijk ook de jaarcijfers van de club besproken worden. Deze worden volgende week gepresenteerd, zo verzekerden bronnen recent.

PSV heeft tegen Feyenoord op het veld een overtuigender verhaal nodig dan de uitleg van Marcel Brands

Bron: www.ad.nl

PSV speelt zondagmiddag (14.30 uur) in het eigen Philips Stadion tegen Feyenoord terwijl in de directiekamers sprake is van een bestuurlijke crisis. Bij de club huilde de raad van commissarissen deze maand niet om de in augustus verspilde Champions League-melk, maar er is hard ingegrepen. John de Jong kreeg eerder deze maand een motie van wantrouwen aan zijn broek en is daarop vertrokken.

Pages

Subscribe to Directie