Sporting Lissabon

Door Ajax begeerde Sepp van den Berg kiest voor Mainz, ook Jeremiah St.Juste blijkt lastig haalbaar

Bron: www.ad.nl

Ajax heeft het oog laten vallen op Sepp van den Berg en Jeremiah St. Juste, maar eerstgenoemde kiest definitief voor een huurperiode bij Mainz. Liverpool, waar de verdediger onder contract staat, verhuurt hem liever. Of St. Juste de opvolger van Jurriën Timber wordt, valt nog maar te bezien. Ook Sporting Lissabon wenst zijn Nederlandse verdediger liever niet te verkopen.

Ajax gaat niet verder met Zakaria Labyad

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag heeft Ajax bekend gemaakt niet verder te gaan met Zakaria Labyad. Het contract met de middenvelder loopt af en er is geen behoefte om dit te verlengen. Zakaria Labyad speelde vierenvijftig officiële wedstrijden voor de hoofdmacht en wist daarin dertien maal te scoren. Zakaria speelde onder andere voor PSV, Sporting Lissabon en Vitesse. In 2018 kwam hij van FC Utrecht naar Ajax maar echt van vaste waarde is hij nooit echt geweest.

Ajax krijgt tegen Benfica steun van volledig vol uitvak

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Op woensdag 23 februari neemt Ajax het in de achtste finales van de Champions League op tegen Benfica. De eerste wedstrijd van het tweeluik vindt plaats in Portugal. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, maar gelukkig krijgen de Ajacieden steun van hun supporters. Ajax maakt dinsdagmiddag immers bekend dat alle kaarten voor het uitvak in het Estadio Da Luz zijn uitverkocht.

Pages

Subscribe to Sporting Lissabon