Sporting Lissabon

Ajax gaat niet verder met Zakaria Labyad

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag heeft Ajax bekend gemaakt niet verder te gaan met Zakaria Labyad. Het contract met de middenvelder loopt af en er is geen behoefte om dit te verlengen. Zakaria Labyad speelde vierenvijftig officiële wedstrijden voor de hoofdmacht en wist daarin dertien maal te scoren. Zakaria speelde onder andere voor PSV, Sporting Lissabon en Vitesse. In 2018 kwam hij van FC Utrecht naar Ajax maar echt van vaste waarde is hij nooit echt geweest.

Ajax krijgt tegen Benfica steun van volledig vol uitvak

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Op woensdag 23 februari neemt Ajax het in de achtste finales van de Champions League op tegen Benfica. De eerste wedstrijd van het tweeluik vindt plaats in Portugal. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, maar gelukkig krijgen de Ajacieden steun van hun supporters. Ajax maakt dinsdagmiddag immers bekend dat alle kaarten voor het uitvak in het Estadio Da Luz zijn uitverkocht.

Video: Antony toont zijn klasse en zet Ajax weer op voorsprong

Bron: source

Antony heeft zijn waarde maar weer eens bewezen bij Ajax. De aanvaller zette de Amsterdammers in het Champions League-duel met Sporting Lissabon op een 2-1 voorsprong. De bezoekers raakten de bal kwijt in de eigen zestien meter waarna de Braziliaanse aanvaller met de bal aan de voet begon te lopen. Met een prachtige lichaamsschijnbeweging zette hij een verdediger op het verkeerde been, waarna hij de bal makkelijk langs doelman Joao Virginia kon schuiven.

Pages

Subscribe to Sporting Lissabon