Ajax loopt CL-finale mis na comeback Spurs

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft het woensdagavond nagelaten om de finale van de Champions League te bereiken. Ondanks een 0-1 overwinning in Londen en een 2-0 voorsprong in Amsterdam, scoorde Tottenham Hotspur drie keer, waardoor zij met 2-3 wonnen in de hoofdstad en de finale mogen gaan spelen tegen Liverpool. 

‘De grootste entrada ooit’, liet de F-Side voorafgaand aan Ajax- Tottenham Hotspur weten. Duizenden fans kwamen bij elkaar om zich via een eigen alternatieve warming-up voor te bereiden op misschien wel de grootste Ajax-wedstrijd van deze eeuw.

De finale van de Champions League stond op het spel in Amsterdam en Ajax ging daverend van start. Al in de absolute beginfase versierden de Amsterdammers een corner, die heerlijk werd binnen geknikt door aanvoerder Matthijs de Ligt.  De negentienjarige verdediger kwam vrij en kopte bijna identiek als zijn treffer bij Juventus in de kwartfinale van het miljardenbal raak.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/122388/ajax-loopt-cl-finale-mis-na-comeback-spurs