Onze Trots: 'Naar binnen glippen in De Meer'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. Deze keer met voormalig thaibokser en drievoudig winnaar van de K-1 World Grand Prix: Remy Bonjasky.

We reizen voor deze editie van 'Onze Trots' af naar Almere. Bonjasky heeft daar sinds 2010 zijn eigen academy waar hij mensen lesgeeft in het kickboksen. Wanneer wij arriveren, zien we Bonjasky al staan. Hij brengt twee mensen de kneepjes van het vak bij. Nadat Bonjasky wordt ingefluisterd dat we gearriveerd zijn, meldt hij zich al snel bij ons. We maken een korte wandeling door de gym en nemen plaats in zijn kantoor.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/115596/onze-trots-naar-binnen-glippen-in-de-meer