Riechedly Bazoer

LIVE Conference League | Basisdebuut voor Riechedly Bazoer, ook Jesper Karlsson aan aftrap

Bron: www.ad.nl

AZ is koploper in de eredivisie, maar niet alleen in Nederland draait de ploeg van trainer Pascal Jansen uitstekend. In de groepsfase van de Conference League zijn de Alkmaarders nog zonder puntenverlies: negen punten uit drie wedstrijden. Vanavond (aftrap 18.45 uur) gaat AZ op bezoek in Cyprus bij Apollon, de hekkensluiter met één punt. Volg hier alle ontwikkelingen.

Ajax sluit seizoen af met gelijkspel tegen Vitesse: 2-2 (incl. fotoverslag)

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft het seizoen afgesloten met een 2-2 gelijkspel in Arnhem tegen Vitesse. Met rust stond Ajax op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Brobbey. Vlak na rust kreeg Ajax in slechts enkele minuten weer twee tegentreffers. Beide keren was Openda de doelpuntenmaker voor de Arnhemmers. In de slotfase voorkwam Alvarez met een rake kopbal uit een corner van Tadic dat Ten Hag zijn trainersperiode bij Ajax afsloot met een nederlaag: 2-2.

Ontketend Ajax speelt Vitesse van de mat en uit de beker en blijft op koers voor drie prijzen

Bron: ajaxfanzone.nl

Na een aantal zeer roerige dagen, waarin het in Amsterdam geen moment over voetbal ging, moest Ajax woensdagavond de knop omzetten teneinde een plek in de halve finale van het bekertoernooi te bemachtigen. Het nieuws rondom technisch directeur Marc Overmars domineerde de nieuwsmedia, waardoor er in aanloop naar het bekerduel van woensdagavond nauwelijks een verslaggever te vinden was geweest die zich bezig hield met de kwartfinale.

Pages

Subscribe to Riechedly Bazoer