Patrick Kluivert

Live Ajax – AEK Athene: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Donderdagavond speelt Ajax de laatste wedstrijd in de groepsfase van de Europe League tegen AEK Athene. Er zal door Ajax gewonnen moeten worden om door te gaan in de Conference League. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

De spijkerharde levenslessen van Zeljko Petrovic, die met Patrick Kluivert verrast in Turkije: ‘Ik zag mijn vader maar één keer per jaar’

Bron: www.ad.nl

Zeljko Petrovic (57) is volgens zichzelf helemaal geen assistent-trainer. Toch is hij succesvol in die rol, nu ook weer als rechterhand van Patrick Kluivert bij Adana Demirspor in Turkije. Hoe dat kan? Ook door de bikkelharde lessen uit zijn jeugd, waarin hij zijn vader zelden zag en tankschutter was. ,,Als die raket valt, zijn we allemaal dood.”

Live AEK Athene – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Donderdagavond speelt Ajax de tweede wedstrijd in de groepsfase van de Europe League tegen AEK Athene. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je dit weekend wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Pages

Subscribe to Patrick Kluivert