Patrick Kluivert

7 Voetballegendes van Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax Amsterdam is een van de grootste en meest prestigieuze voetbalclubs ter wereld. De club heeft vele sterren voortgebracht die uitgroeiden tot voetballegendes. Hieronder hebben we een lijst samengesteld van 7 voetballegendes die ooit voor Ajax gespeeld hebben.

Poll | Wie moet de opvolger worden van Erik ten Hag bij Ajax? Peter Bosz, Arne Slot of Patrick Kluivert?

Bron: www.ad.nl

Met het aanstaande vertrek van Erik ten Hag naar Manchester United is de trainerscarrousel in Amsterdam in gang gezet. Inmiddels wordt door de buitenwacht gespeculeerd over een opvolger. Deze redactie stelde een lijstje van tien namen samen. We stellen onze tien topkandidaten kort voor. Maar wie moet de opvolger worden van Ten Hag? Stem onderaan op onze poll.

De erfenis van Marc Overmars: Wie wordt zijn opvolger?

Bron: ajaxfanzone.nl

Het plotselinge vertrek van Marc Overmars bracht zondagavond een schokgolf teweeg in de Nederlandse voetballerij. De directeur voetbalzaken verstuurde volgens een verklaring van Ajax over een langere periode ‘grensoverschrijdende berichten aan meerdere vrouwelijke collega’s’ en besloot op te stappen toen hij daarmee werd geconfronteerd. Ajax heeft nog niets bekendgemaakt over de opvolging van Overmars.

Advocaat nabestaanden dodelijk ongeluk dat Patrick Kluivert veroorzaakte: ‘Ajax gooide de deur dicht, laat Heracles dat niet doen’

Bron: www.ad.nl

De eerste keer dat de nabestaanden van het dodelijk slachtoffer van ex-voetballer Patrick Kluivert met hem werden geconfronteerd was dat ‘buitengewoon heftig’. Dat zegt de Rotterdamse letselschade advocaat Maarten Tromp. Die stond hen destijds bij. Zijn tip aan Heracles in de kwestie Rai Vloet: „Doe iets voor de familie.”

Pages

Subscribe to Patrick Kluivert