Patrick Kluivert

Nederland rouwt mee met gezin Gesser: ‘De nieuwe Patrick Kluivert’

Bron: www.voetbalzone.nl

Het trieste overlijden van de voetballende broertjes Isay (18) en Noah (16) is in Nederland als een bom ingeslagen. Op sociale media is het aantal steunbetuigingen voor de tieners nauwelijksmeer bij te houden en de Nederlandse voetbalwereld leeft mee met het gezin Gesser, dat vrijdagavond bij een frontale botsing tussen een personenauto en een taxibusje twee zonen kwijtraakte.

Ajax ontdoet zich in tweede helft van Midtjylland en is zeker van Europese overwintering: 3-1

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft zich woensdagavond verzekerd van Europese overwintering. Ajax won door doelpunten van Ryan Gravenberch, Noussair Mazraoui en David Neres met 3-1 van FC Midtjylland, dat in de eerste twee minuten na rust direct op afstand gezet werd. De koploper van de Deense Superligaen is door de nederlaag in Amsterdam al zeker van de laatste plaats in Groep D van de Champions League. Ajax gaat in de laatste twee duels met Liverpool en Atalanta uitmaken wie de twee tickets voor de knock-outfase van het miljardenbal krijgen en wie veroordeeld wordt tot de Europa League.

Vergeten voetballer #33: Dennis Schulp

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. Deel 33 willen wij toewijzen aan een speler die de bijnaam “de nieuwe Bergkamp” kreeg: Dennis Schulp

Pages

Subscribe to Patrick Kluivert