Onze Trots: 'De Boer is redder Ajax geweest'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 10: Stefano Keizers, de Amsterdamse kleinkunstenaar met een enorme liefde voor Ajax.

Keizers is het pseudoniem van Gover Meit, die in 2016 op het Amsterdamse Kleinkunst Festival de Wim Sonneveldprijs wist te winnen. Bovendien is hij eindredacteur en presentator bij het Ziggo-televisiekanaal #FIRST en haalde hij eerder dit jaar de finale van De Slimste Mens. We spreken af in de Amsterdamse wijk De Pijp in Amsterdam-Zuid. Keizers mag er dan in de buurt wonen, maar dat we juist hier afspreken, blijkt uiteindelijk niet zomaar. Toen Ajax in 2011 namelijk kampioen werd en de spelersbus door de stad reed, liet Maarten Stekelenburg de kampioensschaal vallen. En Keizers was meer dan alleen getuige, maar hierover later meer.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/106438/onze-trots-de-boer-is-redder-ajax-geweest