Bosz neemt Eiting op in wedstrijdselectie

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Peter Bosz heeft in de wedstrijdselectie voor het duel met Roda JC een plek ingeruimd voor Carel Eiting. De middenvelder scoorde gisteravond twee keer voor Jong Ajax. In oktober maakte het 18-jarige talent al zijn debuut voor het eerste elftal in de KNVB-Bekerwedstrijd tegen Kozakken Boys.

Ook Abdelhak Nouri zit weer in de A-selectie. De laatste wedstrijden moest hij vanwege twee gebroken middenhandsbeentjes vanaf de tribune bekijken. Matthijs de Ligt en Vaclav Cerny ontbreken in de wedstrijdselectie. De Ligt kampt met een bovenbeenblessure, Cerny maakte gisteravond zijn rentree voor Jong Ajax, maar viel na een harde charge geblesseerd uit. Voor de rest ontbreken ook nog Bertrand Traoré (Afrika Cup) en David Neres (Zuid-Amerikaans Kampioenschap U20) in de selectie.

Volledige selectie:Andre OnanaDiederik BoerKenny TeteJoël VeltmanDavinson SánchezDaley SinkgravenHeiko WestermannNick ViergeverJairo RiedewaldDavy KlaassenLasse SchöneFrenkie de JongHakim ZiyechDonny van de BeekAbdelhak NouriCarel EitingAmin YounesMatteo CassierraKasper DolbergJustin Kluivert

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/bosz-neemt-eiting-op-wedstrijdselectie/