PS: Ajax experimenteert met Martínez en Promes

Bron: www.ajaxshowtime.com

In de serie Preseason (PS) observeert Ajax Showtime de voorbereiding van Ajax op het seizoen 2020/2021. In deel 2 de eerste oefenwedstrijd van het seizoen, in de Johan Cruijff ArenA tegen RKC Waalwijk. 

Ajax wist zaterdagavond het eerste duel in vijf maanden tijd met grootst gemak te winnen. In de Johan Cruijff ArenA werd RKC Waalwijk met 6-1 aan de kant gezet. Nieuwkomer Antony debuteerde met twee doelpunten, Lisandro Martínez werd uitgeprobeerd als linksback en Quincy Promes speelde als aanvallende middenvelder. De kop is eraf en de voorbereiding op het seizoen 2020/2021 is nu écht begonnen. 

Waar Ajax normaliter helemaal aan het begin van de voorbereiding oefent tegen amateurclubs, was zaterdagavond in het kader van de Eredivisie-comeback RKC Waalwijk te gast. De bezoekers kwamen op de broeierige zomeravond niet verder dan een eretreffer uit een hoekschop - waar Maarten Stekelenburg zich op verkeek - en enkele speldenprikjes. Verder was het Ajax dat de dienst uitmaakte en het tempo van de wedstrijd bepaalde. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/133265/ps-ajax-experimenteert-met-martinez-en-promes