Overzicht: Wat weten van de CL-tegenstanders?

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax is tijdens de loting voor de groepsfase van de Champions League gekoppeld aan Bayern München, Benfica en AEK Athene. De Duitsers zijn uiteraard bekend, maar van de Portugezen en de Grieken weten we iets minder. Hoogste tijd om even kort kennis te maken dus. Een overzicht:

Bayern München:

Selectie:Bayern München is de grote favoriet in Groep E van de Champions League. De Duitsers hebben een selectiewaarde van liefst 827,80 miljoen euro en de selectie barst van de wereldtoppers. Uiteraard is Arjen Robben nog altijd van de partij en bovendien is Jerome Boateng, die op weg leek naar Paris Saint-Germain, gebleven in Zuid-Duitsland. Andere bekende Duitse spelers zijn Manuel Neuer, Mats Hummels, Niklas Süle, Joshua Kimmich, Thomas Muller en Sandro Wagner.

Daarnaast kent de ploeg ook vele buitenlandse sterren. David Alaba, Javi Martinez, Thiago, Corentin Tolisso, James Rodriguez, Franck Ribery en Robert Lewandowski zijn zomaar wat namen uit een zeer sterke Bayern-selectie.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/115082/overzicht-wat-weten-van-de-cl-tegenstanders