Red Bull Salzburg

Vier Eredivisietalenten op 'Ones to Watch'-lijst UEFA

Bron: source

De UEFA heeft dinsdagmiddag de jaarlijkse 'Ones to Watch'-lijst gepubliceerd. In de lijst zijn de talenten opgenomen waarvan wordt verwacht dat zij in 2022 hun belofte zullen waarmaken. Tussen namen als Gavi, Nico (allebei FC Barcelona), Emile Smith Rowe (Arsenal), Karim Adeyemi (RB Salzburg) en Harvey Elliott (Liverpool) is ook een viertal Eredivisiespelers opgenomen.

Deze ploegen kan Ajax loten in de achtste finale van de Champions League

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax sloot dinsdagavond de groepsfase van de Champions League af met een perfecte score. Alle 6 duels werden gewonnen en Ajax gaat dus als groepswinnaar door naar de laatste 16. Wie Ajax treft, weten we maandag. Dan wordt er namelijk geloot.

We hebben de mogelijke tegenstanders alvast voor je op een rijtje gezet. Als groepswinnaar kan Ajax de nummers twee uit de andere groepen treffen. Dat zijn de volgende ploegen:

Wolfsburg – RB Salzburg: Voorspellingen & Verwachte Opstelling – Champions League 2 november 2021

Bron: www.nieuwslog.nl

Wolfsburg ontvangt op dinsdag 2 november RB Salzburg in de vierde speelronde van de Champions League in groep G. RB Salzburg is eerste in de groep, terwijl Wolfsburg met slechts twee punten laatste staat. Voor Wolfsburg lijkt overwinteren in de Champions League nog steeds mogelijk. Na drie wedstrijden heeft het slechts 2 punten, maar de […]

Steeds meer duidelijk over mogelijke tegenstanders groepsfase Champions League

Bron: ajaxfanzone.nl

De komende weken wordt duidelijk wie de tegenstanders van Ajax gaan worden in de groepsfase van de Champions League. Deze week starten e tweede voorrondes, waarna in de komende weken ook de derde voorrondes en de play-offs worden gespeeld. Ajax is ingedeeld in pot 3. Dat betekent dat Ajax een ploeg loot uit pot 1, pot 2 en pot 4.  De ploegen die plaatsnemen in pot 1 en pot 2 zijn al definitief bekend. Voor de teams in de potten 3 en 4 hebben enkele ploegen al wel een plek bemachtigd, al zijn er ook nog enkele clubs die zich nog moeten plaatsen.

Wat verandert er voor Ajax met de nieuwe Champions League opzet?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De Champions League gaat er vanaf het seizoen 2024/25 heel anders uit zien, bijna niks blijft zoals het de afgelopen jaren was. De UEFA is met een nieuw plan gekomen en dat kan best wat veranderen voor het Nederlands voetbal en ook voor Ajax.

Er komen in totaal 4 tickets bij voor het miljardenbal, er komen dus 36 clubs die strijden om de eindzege in plaats van de 32. De 32 die er nu zijn blijven kijkend naar tickets hetzelfde, en de extra vier worden op de volgende manier verdeeld:

Ajax gaat officieel beroep aantekenen bij het Hof van Arbitrage voor Sport (CAS)

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax gaat officieel in beroep tegen de straf die Andre Onana is opgelegd en gaat met ‘zwaar geschut’ richting het CAS, zo weet De Telegraaf te melden. De gerenommeerde advocaten Dolf Segaar, Javier Ferrero en huisjurist Ivo Trijbits zullen Ajax en Onana bijstaan. Er moet worden aangetoond dat Onana met de ‘lichtste mate van onzorgvuldigheid’ het verboden middel furosemide tot zich heeft genomen.

Pages

Subscribe to Red Bull Salzburg