RSC Anderlecht

Bandé verruilt Ajax voor Amiens SC

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hassane Bandé verlaat Ajax definitief. De aanvaller gaat naar het Franse Amiens SC, dat uitkomt in de Ligue 2.

In de zomer van 2018 kwam hij over van het Belgische KV Mechelen, waar hij een sterke indruk had gemaakt. Al snel werd hij echter getroffen door het noodlot. In juli liep hij een zware beenblessure op in een oefenduel met Anderlecht. Het duurde een jaar voordat hij weer op het veld stond en op 19 oktober 2019 maakte hij zijn debuut in Jong Ajax.

Telegraaf: ‘Drietal mag (tijdelijk) vertrekken; Schuurs liever niet, Antony 100 miljoen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Lisandro Magallán, Sean Klaiber en Mohamed Daramy mogen (tijdelijk) op zoek naar een nieuwe club, zo  meldt De Telegraaf deze woensdagochtend. Daarentegen wil Ajax Edson Álvarez, Perr Schuurs en Antony graag behouden. Antony mag alleen weg voor 100 miljoen!

Magallán mag definitief vertrekken bij Ajax. De Argentijn werd de afgelopen jaren verhuurd aan Deportivo Alaves, FC Crotone en RSC Anderlecht. Magallán heeft bij Ajax nog een contract van één jaar. Om ruimte te maken op de salarispost zou Ajax nu aansturen op een verhuur of zelfs transfervrij vertrek.

Ajax Vrouwen winnen oefenduel van Anderlecht (Incl foto’s)

Bron: ajaxfanzone.nl

De Ajax Vrouwen hebben zaterdagmiddag de eerste oefenwedstrijd in voorbereiding op het nieuwe seizoen spectaculair gewonnen van Anderlecht. Op sportpark de Toekomst pakte Anderlecht in de eerste helft de voorsprong en zelfs in de tweede helft stond er een 0-3 score genoteerd. Echter kwamen de Ajax Vrouwen knap terug in de wedstrijd en via Grant, Hoekstra en Tromp werd het een kwartier voor tijd 3-3. De Ajax Vrouwen gingen door en profiteerden van het conditionele verval van de Belgen en via Kruize en Hoekstra werd er uiteindelijk met 5-3 gewonnen.

Ajax maakt interesse Zirkzee kenbaar bij Bayern München

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nu de transfer van Sébastien Haller naar Borussia Dortmund zo goed als beklonken is, moet Ajax druk op zoek naar een nieuwe spits. Het is geen geheim dat Brian Brobbey de meest voorname kandidaat is om Haller op te volgen, maar Ajax heeft nog een spits op het oog. Volgens De Telegraaf hebben de Amsterdammers immers hun interesse in Joshua Zirkzee kenbaar gemaakt bij Bayern München.

Pages

Subscribe to RSC Anderlecht