RSC Anderlecht

Ajax voegt oefenduel met Bayern München toe aan programma

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Naast oefenduels met Anderlecht en RB Leipzig, staat er voor Ajax ook een oefenduel met Bayern München op de planning deze zomer. Dat maakte de club maandag bekend. De wedstrijd wordt op 24 juli om 16.30 gespeeld in de Allianz Arena.

In 2018/2019 troffen Ajax en Bayern elkaar in de groepsfase van de Champions League. Dat zorgde voor twee spannende duels, die in 1-1 en 3-3 eindigden.

Of er supporters mee mogen reizen naar München, is nog niet bekend.

Scherpen mogelijk op huurbasis naar PEC Zwolle

Bron: ajaxfanzone.nl

Kjell Scherpen speelt mogelijk in het nieuwe seizoen op huurbasis voor PEC Zwolle, althans zo weet supportersplatform ForzaPECZwolle te melden op Twitter. Bij de club uit Zwolle was Warner Hahn, momenteel uitkomend voor Anderlecht, in beeld maar die hoopt op een avontuur in het buitenland. Ajax heeft al aangegeven mee te willen werken aan een verhuur van Scherpen. Inmiddels heeft Ajax met Remko Pasveer al een vervanger in huis en staat Jay Gorter van Go Ahead Eagles op de nominatie voor een contract in Amsterdam.

Eindelijk antwoord op de vraag: hoe gaat het met Hassane Bandé?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het is half juli 2018, als Ajax een vriendschappelijk duel speelt tegen Anderlecht. Ook Hassane Bandé maakt minuten. De linksbuiten is voor ruim 9 miljoen euro overgekomen van KV Mechelen, waar hij het seizoen daarvoor 12 goals had gemaakt en 2 assists gaf. De verwachtingen zijn dus hooggespannen, maar al na tien minuten moet Bandé na een harde tackle het veld ruimen. Niet veel later blijkt dat de Burkinees zijn kuitbeen heeft gebroken en zijn enkelbanden gescheurd. Herstel: minimaal een zes maanden.

Pages

Subscribe to RSC Anderlecht