RSC Anderlecht

4 Ajacieden in voorselectie Jong Oranje

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nu het EK Onder 21 achter de rug is, start Jong Oranje met een nieuwe lichting spelers. Het gaat daarbij om spelers die geboren zijn na 1 januari 2000. Dat betekent dat we in de voorselectie van Jong Oranje maar liefst 22 nieuwe namen zien.

Namens Ajax zitten er 4 spelers bij de voorlopige selectie: doelmannen Calvin Raatsie en Jay Gorter en middenvelders Kenneth Taylor en Jurgen Ekkelenkamp. Raatsie, Taylor en Ekkelenkamp speelden al eerder in de jeugdelftallen van Oranje, voor Gorter kan dit de eerste keer worden.

Ajax en Manchester City lijken naast vijftienjarig toptalent te grijpen

Bron: www.voetbalzone.nl

Rayane Bounida zit met zijn hoofd bij Anderlecht, zo schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag. Volgens het Belgische dagblad verlopen de gesprekken tussen het management van de vijftienjarige aanvallende middenvelder en de Brusselse club over een professioneel contract ‘constructief’ en is het allerminst een uitgemaakte zaak dat de tiener op korte termijn de overstap naar Ajax, Manchester City of een andere

Kudus grote afwezige tijdens trainingskamp Ajax

Bron: source

Ajax slaat komende week de tenten op in Oostenrijk, waar coach Erik ten Hag gaat schaven aan zijn elftal richting de herstart van de competitie. In Bramberg zal Mohammed Kudus niet vanaf het begin van de partij zijn. Hoewel de middenvelder aangaf nauwelijks klachten te ondervinden, krijgt hij wat extra rust nadat hij geblesseerd raakte tegen RSC Anderlecht.

Ajax met 21 spelers naar Oostenrijk

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax reist met 21 spelers af naar het Oostenrijkse Bramberg waar men voor aankomende week een trainingskamp heeft belegd. Op de heenreis stopt men nog even in München waar men morgenmiddag (zaterdag) een oefenwedstrijd speelt tegen Bayern München welke vanaf 16:30 uur live te volgen is op Ziggo Sport. In Bramberg zal Ajax op zaterdag 31 juli aantreden tegen Red Bull Leipizg. Youri Baas, Youri Regeer, Kenneth Taylor, Victor Jensen, Kian Fitz-Jim en Ar’jany Martha krijgen van Erik ten Hag een (extra) kans om zich te bewijzen.

Haller schiet Ajax langs Anderlecht: 0-2

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft vrijdagavond de oefenwedstrijd tegen Anderlecht met 0-2 gewonnen. In Brussel wist Sebastien Haller beide doelpunten te scoren. Trainer Erik ten Hag had zijn ploeg vooraf een waarschuwing gegeven aangezien Anderlecht volgende week aan de competitie begint en dus al een stapje verder zou kunnen zijn. Dat was echter niet het geval en vanaf het eerste fluitsignaal dicteerde Ajax in Brussel. Dusan Tadic gaf in de eerste helft weer een loepzuivere voorzet die door Haller prima werd afgewerkt. In de tweede helft kreeg Haller de bal Van Labyad en opnieuw trof de spits doel.

Pages

Subscribe to RSC Anderlecht