RSC Anderlecht

Ajax plukt opnieuw scout weg bij Anderlecht

Bron: ajaxfanzone.nl

Nadat Urbain Haessaert in 2018 terugkeerde naar Ajax maakt opnieuw een scout de overstap naar Amsterdam. Afrim Salievski zal zich binnenkort bij het team van Haessaert voegen, zo weet DH te melden. De veertigjarige Salievski heeft een ‘zeer gerespecteerde’ status binnen de scoutingswereld en zal zich vooral gaan richten op de Belgische markt waar hij zeer goede contacten heeft. Anderlecht heeft nog geprobeerd om Salievski met een verbeterd contract te behouden, maar volgens DH kon hij de nieuwe uitdaging die Ajax hem biedt niet negeren.

‘Anderlecht overweegt Babel over te nemen van Galatasaray’

Bron: ajaxfanzone.nl

Vanuit Turkije komen berichten dat Ryan Babel mogelijk in de Jupiler Pro League terechtkan;  Anderlecht zou geïnteresseerd zijn, zo melden meerdere Turkse bronnen. Ryan Babel speelt sinds januari op huurbasis voor Ajax, maar het is nog maar de vraag of er een langer verblijf voor de aanvaller in Amsterdam is weggelegd. Babel wist niet echt te overtuigen en keert na afloop van dit seizoen normaal gesproken terug bij Galatasaray.

Vergeten voetballer #30: Laurent Delorge

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. Deel 31 willen wij toewijzen aan een Belgische speler die helaas voor hem niet alleen bekend werd door zijn voetbalspel: Laurent Delorge

Pages

Subscribe to RSC Anderlecht