Drietal Ajacieden in voorselectie Oranje

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bondscoach Dick Advocaat heeft opnieuw Matthijs de Ligt, Joël Veltman en Donny van de Beek opgenomen in zijn voorlopige selectie voor het Nederlands elftal, zo meldt de KNVB. Oranje speelt in november oefenwedstrijden tegen Schotland en Roemenië.

Op vrijdag 3 november (12.00 uur) zal Advocaat zijn definitieve selectie bekendmaken. Iets minder dan een week later, op donderdag 9 november (20.45 uur Nederlandse tijd) speelt Nederland in en tegen Schotland. Op dinsdag 14 november (20.00 uur) speelt Oranje in en tegen Roemenië. 

Klaas-Jan Huntelaar, de vorige keer nog wel in de voorselectie, is dit keer niet terug te vinden op de voorlopige lijst. Oud-Ajacied Wesley Sneijder daarentegen keert wel terug in de voorlopige selectie. Verder is Arjen Robben er uiteraard ook niet meer bij. De sterspeler van Bayern München nam na de interland tegen Zweden afscheid als speler van Oranje.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/108114/drietal-ajacieden-in-voorselectie-oranje