Beşiktaş JK

Het Verhaal Achter: Noa Lang

Bron: www.ajaxshowtime.com

 

LET OP: DIT IS EEN VERHAAL UIT 2017!

Iedereen heeft wel een favoriete Ajacied. De één houdt van die ene speler met een fijne steekpass, de ander kan genieten van een verdediger die al zijn duels wint. Het verhaal achter die populaire voetbalnamen is echter lang niet altijd bekend. In de rubriek 'Het Verhaal Achter' gaan we op zoek naar de achtergrond van jouw favoriet. In deel 10: Noa Lang, ras-Ajacied met een mentaliteit van goud.

‘Ajax show interest in Alexander Kacaniklic’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

According to the Swedish Aftonbladet, Ajax are interested in attacker Alexander Kacaniklic.

Kacaniklic is an attacking midfielder currently playing for Hammarby. In his last 7 games for the Swedish top club, he made 7 goals and gave another 5 assists. Recently Besiktas also showed interested in the 28-year-old midfielder, however they were not able to buy Kacaniklic due to UEFA Financial Fair Play Rules. Hammarby was not interested in a loan construction to solve this problem.

Babel kondigt verrassende wending in carrière aan: ‘Dit geloof zelfs ik niet’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ryan Babel zit na zijn vertrek bij Fulham nog altijd zonder nieuwe club. Er wordt in de media volop gespeculeerd over zijn toekomst, maar duidelijkheid is er nog niet. Mogelijk komt daar op korte termijn verandering in. In de Turkse media werd de 56-voudig gelinkt aan een terugkeer naar Turkije. Hij zou in beeld zijn bij Galatasaray, wat boze reacties opleverde van supporters van Besiktas.

Pages

Subscribe to Beşiktaş JK