Beşiktaş JK

Daramy over zijn eerste maanden bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Mohamed Daramy maakte afgelopen zomer de overstap naar Ajax. De jonge Deen kwam over van FC Kopenhagen voor ongeveer twaalf tot veertien miljoen euro. Een verpletterende indruk heeft de aanvaller echter nog niet kunnen maken. Vooralsnog moet Daramy het vooral doen met invalbeurten. Toch heeft de 20-jarige vleugelaanvaller het goed naar zijn zin in Amsterdam.

Live Benfica – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt woensdagavond de eerste wedstrijd in de achtste finale van de Champions League en daarin is Benfica de tegenstander. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Live Ajax – Sporting Portugal: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt dinsdagavond de laatste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League en daarin is Sporting Portugal de tegenstander. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Wim Kieft heeft twijfels bij breedte selectie Ajax

Bron: source

Wim Kieft is van mening dat de breedte van de selectie van Ajax niet van Champions League-niveau is. In zijn column in De Telegraaf schrijft de 59-jarige Kieft dat woensdag tegen Besiktas (1-2) is gebleken dat de Amsterdammers 'tegen een modale Turkse subtopper' niet zonder spelers als Daley Blind, Sébastien Haller, Antony en Jurriën Timber kunnen.

Pages

Subscribe to Beşiktaş JK