Beşiktaş JK

Live Ajax – FK Bodø/Glimt: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax vervolgt haar Europese weg donderdagavond in de Conference League tegen FK Bodø/Glimt. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

‘Ajax doet navraag bij AC Milan naar Yacine Adli’

Bron: ajaxfanzone.nl

Yacine Adli kan rekenen op interesse van Ajax. Volgens Matteo Moretto van Relevo heeft Ajax navraag gedaan naar de diensten van de 23-jarige middenvelder. De voormalig Frans jeugdinternational is van nature een nummer 10, maar kan ook vanaf links en centraal op het middenveld spelen. Het is niet bekend of Milan daadwerkelijk openstaat voor een vertrek van Adli. De middenvelder beschikt bij I Rossoneri nog over een contract tot medio 2026.

Turkse media: ‘Klaassen en Ajax in gesprek over ontbinding van contract’

Bron: ajaxfanzone.nl

Davy Klaassen zou serieus in de belangstelling staan van Besiktas. Dat melden verschillende Turkse media. Tevens zou hij volgens sommige bronnen in gesprek zijn over het ontbinden van zijn contract. Hoe waarschijnlijk het transfergerucht is blijft vooralsnog onduidelijk, maar bij Tadic ging het op dezelfde wijze. Ook toen wisten een aantal Turkse media er al melding van te maken en bleek Tadic ook daadwerkelijk zijn contract te hebben laten ontbinden om de overstap te kunnen maken naar Fenerbahçe.

Pages

Subscribe to Beşiktaş JK