Spartak Moskou

‘Sevilla bereid tot verkoop Promes’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft onlangs laten doorschemeren dat het interesse heeft in Quincy Promes die momenteel uitkomt voor Sevilla. Promes zou de rechterflank van het elftal van Erik ten Hag moeten versterken. Sevilla staat naar verluidt niet onwelwillend tegenover een verkoop van Promes en volgens het medium El Desmarque wacht men in Spanje op een interessant bod van Ajax. De geboren Amsterdammer heeft een clausule van 150 miljoen euro in zijn tot medio 2023 staan, maar volgens El Desmarque staat men open voor een veel lager bod van geïnteresseerde clubs.

‘Ajax in de markt voor Promes’

Bron: ajaxfanzone.nl

Het Spaanse Estadio Deportivo meldt deze dinsdagmiddag dat Ajax geinteresseerd is in Quincy Promes De Oranje-international maakte in het verleden deel uit van de jeugdopleiding van Ajax, maar van een debuut in de hoofdmacht van Ajax kwam het nooit. Daar zou dus nu verandering in kunnen komen. De Spanjaarden weten dat Promes zich met zijn optredens in onder meer de Nations League, waarin hij afgelopen week nog trefzeker was tegen Engeland, in de kijker heeft gespeeld bij andere clubs.

Winnaar Ajax - Standard mag in play-offs naar Kiev of Praag

Bron: www.ajaxlife.nl

De laatste keer won Ajax in de voorronde van Dinamo Kiev. © Pro Shots

We gaan weer een beetje vooruitkijken omdat het moet. De winnaar van Ajax - Standard Luik weet namelijk al welke opponent de laatste horde wordt richting de groepsfase van de Champions League. Het wordt Dinamo Kiev of Slavia Praag.

De voorronde is met drie dubbele ontmoetingen zo’n drukke bedoening dat de Uefa een beetje vooruit moet werken. Dat is maandag gebeurd. De loting voor de play-offs vond plaats, met als resultaat dat Ajax of Standard het opneemt tegen Dinamo Kiev of Slavia Praag.

De (on)mogelijke weg naar de Champions League in beeld

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nu vrijwel alle Europese competities ten einde zijn of hun einde naderen, wordt steeds duidelijker hoe voor Ajax de weg naar de Champions League eruit gaat zien. Die weg bestaat uit 3 voorrondes. Ajax1.nl legt uit welke tegenstanders Ajax kan treffen. We schreven de eerste versie van dit artikel eind mei, toen de weg naar de Champions League nog vrij onmogelijk leek. Inmiddels is de eerste horde genomen!

Pages

Subscribe to Spartak Moskou