Spartak Moskou

‘Quincy Promes heeft af en toe gewoon een schop onder zijn kont nodig’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Quincy Promes werd afgelopen zomer veel geld van Sevilla naar Amsterdam gehaald. Toch is de aanvaller nog niet onomstreden bij Ajax. Erik ten Hag, die in het seizoen 2012/’13 al met Promes samenwerkte, begrijpt maar weinig van de kritiek.

“Ik zat hem in Deventer regelmatig achter zijn broek en dat is in Amsterdam niet anders. Quincy heeft af en toe gewoon een schop onder zijn kont nodig, al is hij nu een heel stuk volwassener dan destijds. Quincy is geen jochie meer, maar een man”, zegt de Ajax-trainer in gesprek met Voetbal International.

Dani de Wit vertrekt naar AZ

Bron: ajaxfanzone.nl

Dani de Wit kreeg woensdagavond nog enkele speelminuten van Erik ten Hag tijdens de wedstrijd tegen APOEL maar dat zijn ook de laatste minuten geweest. De Wit vertrekt namelijk naar AZ. 

Op de wedstrijddag van Ajax-APOEL bereikten Ajax en AZ overeenstemming over de transfer van De Wit die in Alkmaar een meerjarig contract gaat ondertekenen. In Alkmaar moet de 21-jarige De Wit de opvolger worden van Guus Til, die naar Spartak Moskou vertrok. Naar verluidt ontvangt Ajax een transfersom van twee miljoen euro voor De Wit.

De Wit vervolgt carrière bij AZ Alkmaar

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Dani de Wit vervolgt zijn carrière bij AZ, zo werd kort na de wedstrijd van Ajax tegen APOEL Nicosia in de play off voor de Champions League bekend gemaakt. In Alkmaar moet de 21-jarige de opvolger worden van Guus Til, die naar Spartak Moskou vertrok.

Met de transfer is volgens De Telegraaf een bedrag gemoeid van zo’n 2 miljoen euro. Door de grote concurrentie op het middenveld bij Ajax had De Wit te weinig perspectief op veel speeltijd.

Woensdagavond liet trainer Erik ten Hag de Wit nog invallen, bij wijze van afscheid.

 

Pages

Subscribe to Spartak Moskou