LIVE 14.30u | Ajax - Go Ahead Eagles (4-0)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor het duel tussen Ajax en Go Ahead Eagles. Het duel zal afgewerkt worden in de Johan Cruijff ArenA en kent een aanvangstijd van 14.30 uur. De Amsterdammers kunnen met een winstpartij de tweede plek veiligstellen. FOX Sports zendt het treffen uit.

Verslag eerste helftIn de eerste competitiewedstrijd in de Johan Cruijff ArenA kwam Go Ahead Eagles op bezoek, wat - met het oog op Lyon-uit aankomende donderdag - reden voor trainer Peter Bosz gaf om zijn opstelling om te gooien. Onder meer Heiko Westermann en Abdelhak Nouri stonden in de basis tijdens een affiche dat wat timide begon.

Na twintig minuten kwam de wedstrijd los, toen aan de hand van Nouri en David Neres Ajax kansen begon te creëeren. Eerstgenoemde speelde buitenkant voet in op Kluivert, de net achttienjarige buitenspeler gaf voor op Neres, maar de Braziliaan mikte van dichtbij over. Even later was het wel raak. Uit een corner van Nouri belandde de afvallende bal voor de voeten van Kluivert, die de bal klaarlegde en hard vanaf twintig meter achter Zwarthoed werkte: 1-0. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/104536/live-1430u-ajax-go-ahead-eagles-4-0