Aanvangstijden

Ajax speelt op 23 februari en 15 maart tegen Benfica

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax weet na een roerige loting op welke dagen het moet aantreden tegen Benfica. Op woensdag 23 februari staat de eerste ontmoeting tussen beide clubs gepland in Estádio da Luz. De return in Amsterdam zal plaatsvinden op dinsdag 15 maart. De aanvangstijden zijn nog niet bekendgemaakt maar normaal gesproken zullen alle Champions League-wedstrijden om 21.00 uur Nederlandse tijd beginnen.

Ajax – FC Utrecht op 22 april, Ajax – AZ van zaterdag naar zondag

Bron: ajaxfanzone.nl

De KNVB heeft een datum gevonden voor de nog openstaande competitiewedstrijd Ajax – FC Utrecht en besloten dat er op donderdag 22 april om 20:00 uur zal worden afgetrapt in de Johan Cruijff Arena. Het thuisduel met FC Utrecht stond aanvankelijk voor 7 februari gepland, maar werd toen afgelast vanwege het winterweer in Nederland. Het gevolg is dat de thuiswedstrijd van zaterdag 24 april tegen AZ is verschoven naar zondag 25 april en ook hier is de aanvangstijd 20:00 uur.

Bron: Ajax.nl

KNVB gooit eredivisie op de schop: 41 duels krijgen andere aanvangstijd

Bron: www.ad.nl

De KNVB schuift de komende maanden met een recordaantal eredivisiewedstrijden. Liefst 41 duels krijgen een andere aanvangstijd en/of worden naar een andere datum verplaatst. Twee belangrijke redenen zijn dat Nederland tot aan kerst vier clubs (Ajax, Feyenoord, PSV, AZ) in de poulefase van de Europese toernooien heeft en dat interlandperiodes standaard één dag later duren.

Pages

Subscribe to Aanvangstijden