Blessure De Boer, boete Bendtner en woeste Cantona

Bron: www.vi.nl

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

? Ajax kan voorlopig niet beschikken over Frank de Boer. Tenmiste, dat geldt voor Lucky Ajax, het team voor oud-spelers van de club. De hoofdtrainer van de Amsterdammers liep dinsdagavond tijdens een oefenduel met het derde elftal van DVVA (2-2) een knieblessure op na een misverstand met Kenneth Perez.

? Arsenal is van plan spits Nicklas Bendtner een torenhoge boete op te leggen naar aanleiding van zijn dronken wangedrag van eerder deze week. Volgens The Telegraph kan Bendtner een geldstraf van honderdduizend pond (120 duizend euro) verwachten. Uitgerekend dinsdagavond, toen Arsenal uit tegen Bayern München speelde in de Champions League, ging Bendtner zwaar over de schreef in Kopenhagen. De Deense spits wreef met zijn billen tegen een taxi en maakte de chauffeur uit voor rotte vis.

……

Lees het volledige artikel op http://www.vi.nl/nieuws/blessure-de-boer-boete-bendtner-en-woeste-cantona.htm