Ajacieden in het buitenland #14: Hakim Ziyech terug in basiself Chelsea

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De Eredivisie zit nog in haar winterslaap, maar in andere landen rolde de bal wel dit weekend. Terwijl Ajax volop in de voorbereiding zit voor het duel met PSV, moesten de ex-Ajacieden dit weekend al punten pakken. Hoe is dat gegaan?

Manchester United & Aston Villa

Het Manchester United van Donny van de Beek neemt het op tegen Aston Villa, waar Bertrand Traoré en Anwar el Ghazi onder contract staan. Donny van de Beek zat opnieuw 90 minuten op de bank, terwijl de andere twee oud-Ajacieden in de basis begonnen. Anwar el Ghazi is in vorm, maar deze wedstrijd was het “Bertje” die het doelpunt maakte.

Arminia Bielefeld

Mike van der Hoorn speelde 90 minuten mee met Arminia Bielefeld tegen Champions League-verrassing Borussia Mönchen Gladbach, en hij verloor met 0-1.

Bayer Leverkusen

Peter Bosz neemt het op tegen Amin Younes, terwijl Daley Sinkgraven er niet bij was vanwege een positieve corona test. Eintracht Frankfurt wint opvallend genoeg met 2-1, waarbij Younes het eerste doelpunt maakte.

Brighton & Hove Albion

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ajacieden-in-het-buitenland-14-hakim-ziyech-terug-in-basiself-chelsea/