Pot twee voor Ajax bij loting CL nog altijd mogelijk

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft nog altijd een kans om bij de loting voor de groepsfase van de Champions League in pot twee terecht te komen. De Amsterdammers zijn echter nog niet helemaal zeker van een ticket voor de groepsfase en zodoende zal men in de hoofdstad eerst hopen dat dat ticket een zekerheid wordt.

Het lot van Ajax ligt op dit moment in handen van Bayern München. Wanneer de Duitsers woensdag winnen van Olympique Lyon is het groepsticket voor het volgende Champions League-seizoen voor Ajax een feit. Bayern München wordt gezien als favoriet voor het winnen van het miljardenbal, maar de Duitse topclub zal gewaarschuwd zijn. Olympique Lyon schakelde namelijk Juventus en Manchester City uit.

Wanneer Olympique Lyon de Champions League niet wint, maakt Ajax bovendien nog altijd kans op pot twee bij de loting voor de groepsfase van de Champions League. Daarvoor zijn de Amsterdammers afhankelijk van een drietal factoren. We zetten ze voor het gemak even op een rijtje:

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/133447/pot-twee-voor-ajax-bij-loting-cl-nog-altijd-mogelijk