Met deze talenten gaat Jong Ajax het doen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Met een nederlaag in Almere werd afgelopen zaterdag het seizoen van Jong Ajax officieus afgetrapt. In het oefenduel met de plaatselijke FC werden de eerste contouren van het beloftenelftal zichtbaar. Liefst twintig spelers maakten hun opwachting. Eens te meer bestaat Jong Ajax uit een grote selectie, die wel opnieuw flink zal fluctueren naar de wensen van Erik ten Hag en zijn staf. 

Elke week is het zodoende afwachten voor trainer Mitchell van der Gaag welke spelers hij tot zijn beschikking heeft. Afgelopen seizoen werd de barrière van 250 duels in de Keuken Kampioen Divisie geslecht. Geen enkele keer stond er tot dat duel hetzelfde basiselftal op het veld. Aankomend seizoen zal dat niet heel anders zijn. Een hoop spelers zullen pendelen tussen het eerste en Jong Ajax. Gaten die daardoor zullen vallen, worden vervolgens opgevuld door trappelende, piepjonge jeugdspelers.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/133151/met-deze-talenten-gaat-jong-ajax-het-doen