'Heel Tottenham houdt van magistrale Eriksen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jan Vertonghen, Christian Eriksen, Davinson Sánchez en Toby Alderweireld. Hoe vaak komt het voor dat vier oud-spelers van Ajax samenspelen bij een topclub uit het buitenland? Bij Tottenham Hotspur is dat het geval. Hoogste tijd om eens een kijkje te nemen bij de club uit het noorden van Londen. Via Equipo Voetbalreizen boekten wij onze reis naar Londen om zo de voormalig Ajax-spelers weer eens in actie te zien komen.

Het is vroeg deze zaterdagochtend. Al om 07.05 uur vertrekt het vliegtuig van luchthaven Schiphol naar luchthaven Gatwick. Wanneer wij aankomen op Gatwick pakken wij de trein naar het centrum en met de 'London Underground' belanden wij al snel in ons hotel. Daar liggen de wedstrijdtickets gelukkig al op ons te wachten. We maken de envelop direct open en kijken naar het vak waar we zitten in het stadion. Block 144, staat erop. We pakken onze telefoon erbij en zien dat dat de eerste ring is, ter hoogte van de middenlijn. Wij denken: dit moeten wel heel goede plekken zijn, dit gaat echt een belevenis worden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/112179/heel-tottenham-houdt-van-magistrale-eriksen