Kortom - Te Vrede op schot, Barcelona wint Youth League

Bron: www.vi.nl

Een doorlopende rubriek op de website van Voetbal International. In onderstaand overzicht lees je een korte weergave van nieuwtjes uit de mondiale en de vaderlandse voetbalwereld.

? Jong Feyenoord/Excelsior is maandagavond kampioen geworden van de Beloftencompetitie Divisie B ? De ploeg van trainers Patrick Lodewijks en Pierre van Hooijdonk was met 9-0 te sterk voor Jong RKC Waalwijk ? In Rotterdam nam Mitchell Te Vrede vijf van de negen treffers voor zijn rekening ?

? Barcelona heeft maandag in het Zwitserse Nyon de eerste editie van de UEFA Youth League gewonnen ? Namens de Catalanen was Munir Al Haddadi met twee doelpunten de uitblinker in de finale tegen Benfica (3-0) ? Met name zijn tweede treffer (zie beelden hieronder) was van ongekende schoonheid ?

? Elazigspor heeft mede dankzij een treffer van de Nederlander Deniz Yilmaz in de Turkse competitie de volle winst geboekt tegen Gaziantepspor ? In eigen huis was Elazigspor, waar ook voormalig Ajax-aanvaller Marvin Zeegelaar in de basis startte, met 2-1 te sterk ? Door de zege klimt de ploeg naar plaats vijftien in de Turkse competitie ?

……

Lees het volledige artikel op http://www.vi.nl/nieuws/kortom-te-vrede-op-schot-barcelona-wint-youth-league-.htm