SC Freiburg

Pasveer in definitieve selectie Oranje

Bron: ajaxfanzone.nl

De definitieve selectie van Oranje voor het Nations League-treffen met Polen en België is bekend. De kans is groot dat dit de spelersgroep is die ook actief gaat zijn op het WK in Qatar. Bondscoach Van Gaal heeft Remko Pasveer geselecteerd en daarmee kan de doelman zijn debuut gaan maken voor Oranje. Ajax is hofleverancier met acht namen voor de twee interlands tegen Polen en België. Naast Pasveer zijn Blind, Rensch, Timber, Klaassen, Taylor, Berghuis en Bergwijn geselecteerd.

Benfica zet Ajax in de wacht voor doelman Vlachodimos

Bron: ajaxfanzone.nl

Ondanks dat Ajax al drie keepers in de A-selectie heeft wil de club toch een doelman aantrekken. Daarbij is het uitgekomen bij Odysseas Vlachodimos. De doelman van Benfica staat bovenaan het lijstje, maar mag vooralsnog niet vertrekken bij de Portugese topclub. Pas als Benfica erin slaagt om Vladan Kovacevic los te weken bij Rakow Czestochowa wordt een transfer van Vlachodimos bespreekbaar, zo schrijft De Telegraaf.

Flekken verwacht zelf geen transfer naar Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Mark Flekken verwacht zelf niet dat hij volgend seizoen bij Ajax speelt. De doelman van SC Freiburg werd maandag gelinkt aan een mogelijke transfer naar Ajax maar hoorde naar eigen zeggen zelf nog niets van Ajax. Volgens De Telegraaf wordt Flekken door Ajax gezien als ‘een serieuze optie’. Ajax zou, volgens de krant, bij SC Freiburg al navraag hebben gedaan naar de contractsituatie van Flekken.

Pages

Subscribe to SC Freiburg