West Ham United

AZ vermoedt dat Aston Villa nog een stukje beter is dan West Ham United

Bron: www.ad.nl

AZ staat donderdagavond voor de tweede keer binnen een halfjaar tegenover een Premier Leagueclub en de club zet zich schrap voor een clash met een tegenstander van formaat. Afgelopen mei was West Ham United nog de opponent in de verloren halve finales van de Conference League, nu is Aston Villa de tegenstander in de groepsfase. ,,En ik denk dat zij een stuk verder zijn dan West Ham”, aldus trainer Pascal Jansen.

Heitinga aan de slag als assistent bij het West Ham United van Álvarez en Kudus

Bron: ajaxfanzone.nl

John Heitinga gaat aan de slag als rechterhand van David Moyes bij West Ham United, zo meldt de Engelse club via de officiële kanalen. De ex-trainer van Ajax tekent een contract tot het einde van het seizoen bij de club uit de Premier League. Moyes en Heitinga werkten in het verleden succesvol samen bij Everton, toen de Nederlandse oud-verdediger daar actief was als speler.

Ajax treft Olympique Marseille, Brighton & Hove Albion en AEK Athene in groepsfase Europa League

Bron: ajaxfanzone.nl

Deze vrijdagmiddag heeft de loting plaats gevonden voor de groepsfase van de Europa League. Ajax wacht een pittige groep met Olympique Marseille, Brighton & Hove Albion en AEK Athene. De groepsfase van de Europa League gaat op donderdag 21 september van start en is donderdag 14 december afgelopen. De finale van de Euopa League wordt op 22 mei gespeeld in Dublin.

LIVE loting Conference League | Loting Europa League bekend, welke tegenstanders loot AZ zo?

Bron: www.ad.nl

Bij de loting voor de groepsfase van de Europa League is Ajax gekoppeld aan Olympique Marseille, Brighton & Hove Albion en AEK Athene. Maar ook Liverpool, West Ham United, AS Roma en Atalanta Bergamo kennen hun poule. Bekijk hier de volledige loting voor de groepsfase. Daarnaast volg je hier vanaf 14.30 uur de loting van de Conference League (met AZ) live!

Zaakwaarnemer Silvano Vos sneert naar Ajax: ‘Koopclub’

Bron: ajaxfanzone.nl

Dat Ajax deze transferperiode tot nu toe inmiddels 9 spelers heeft aangetrokken heeft kwaad bloed gezet bij Nathan van Kooperen, de zaakwaarnemer van Silvano Vos. Door de komst van diverse middenvelders heeft de achttienjarige Vos misschien weinig uitzicht op speeltijd, hetgeen Van Kooperen de club niet in dank afneemt. Van Kooperen, die sinds kort de belangen behartigt van Vos, ventileert zijn mening via Twitter. “Ajax opleidingsclub -> koopclub”, begeleid door een groen vinkje.

Pages

Subscribe to West Ham United