West Ham United

‘BeNeLiga kan interessant zijn voor Ajax, het lijkt mij een logische gedachte'

Bron: www.voetbalzone.nl

Ondanks de aanhoudende coronacrisis wist Ajax onlangs Sébastien Haller voor een recordbedrag van 22,5 miljoen euro over te nemen van West Ham United. Susan Lenderink weet heel goed dat Ajax er in de Eredivisie met kop en schouders bovenuit steekt qua financiën, maar de financieel directeur beseft ook heel goed dat in Nederland onderhand het plafond is bereikt.

Haller-ontdekker: "Gegrepen door zijn kwaliteiten"

Bron: source

Ajax heeft een goede slag geslagen op de transfermarkt door Sébastien Haller te strikken, vindt Didier Martel. De scout van FC Utrecht ontdekte de sterke spits in 2014 en besloot aan te dringen op zijn komst. Het bleek een schot in de roos voor de Domstedelingen, die Ajax liefst 22,5 miljoen euro zagen neertellen voor de aanvaller van West Ham United.

Kleine kans dat Traoré deze window vertrekt

Bron: www.ajaxshowtime.com

Lassina Traoré lijkt ook na deze transferwindow gewoon bij Ajax te spelen. De aanvaller van de Amsterdamse club geniet belangstelling van enkele buitenlandse clubs, maar de kans is klein dat de Burkinees deze winterse transferwindow bij Ajax vertrekt.

Eerder al bleek dat Engelse clubs West Ham United en Wolverhampton Wanderers interesse hebben in Traoré en daar kan nu de naam van het Italiaanse Fiorentina aan worden toegevoegd. Desondanks lijkt Traoré bij Ajax te blijven.

Pages

Subscribe to West Ham United