West Ham United

Ten Hag legt uit waarom hij zoveel spelers in Nederland shopt

Bron: ajaxfanzone.nl

Vooralsnog haalde Manchester United deze transferperiode drie spelers naar de club: Tyrell Malacia, Christian Eriksen en Lisandro Martínez. Alle drie hebben een Eredivisie-verleden, terwijl zowel Malacia (Feyenoord) en Martínez (Ajax) rechtstreeks uit Nederland overkwam. Op het lijstje namen die naar the Red Devils moe(s)ten komen prijken bovendien Frenkie de Jong, Jurriën Timber en Antony – ook allemaal ex-pupillen van Ten Hag bij Ajax.

Ajax en Borussia Dortmund akkoord over transfer Haller

Bron: ajaxfanzone.nl

De transfer van Sébastien Haller naar Borussia Dortmund is afgerond. De spits stond nog tot en met 30 juni 2025 onder contract bij Ajax. Ajax ontvangt van de Duitse club een transfersom van 31 miljoen. Dat bedrag kan middels variabelen nog oplopen naar 34,5 miljoen. Ajax nam Haller anderhalf jaar geleden voor 22,5 miljoen euro over van West Ham United. Haller kwam bij Ajax tot 47 doelpunten in 66 officiële duels. Afgelopen seizoen was hij liefst elf keer trefzeker in de Champions League.

Ajax en Borussia Dortmund mondeling akkoord over transfer Haller

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en Borussia Dortmund zijn onderling akkoord over een overgang van Sébastien Haller. Het papierwerk moet nog wel in orde worden gemaakt. De Duitsers willen de 27-jarige spits donderdag medisch keuren. Met de overgang is een bedrag gemoeid van 31 miljoen euro en 4 miljoen gegarandeerde bonussen. Haller kwam in de winter van 2021 voor 22,5 miljoen over van West Ham United en verlaat Ajax dus na anderhalf seizoen alweer. In het Signal Iduna Park ligt een contract voor vier seizoenen voor hem klaar.

Ajax en Borussia Dortmund bereiken akkoord over Haller

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Sébastien Haller lijkt Ajax te gaan verlaten. Ajax en Borussia Dortmund hebben een akkoord bereikt over een transfer van de spits. Dit meldt De Telegraaf woensdagochtend. Naar verluidt ontvangt Ajax 31 miljoen euro plus vier miljoen aan gegarandeerde bonussen. Vorige week wees Ajax nog een bod van 33 miljoen euro af. Uiteindelijk ligt het definitieve bedrag hier dus niet ver vandaan.

‘Ajax nadert akkoord met Dortmund over transfer Haller die vakantie onderbreekt voor medische keuring’

Bron: ajaxfanzone.nl

Sébastien Haller lijkt nu dan toch echt op weg naar Borussia Dortmund. De Duitsers zetten vaart achter de transfer en willen de spits van Ajax zo snel mogelijk medisch keuren, zo schrijft De Telegraaf dinsdagmiddag. Na een eerste bod van 33 miljoen euro te hebben afgeslagen, lijkt Ajax nu wel akkoord te gaan met 35 miljoen euro en een beetje. Verwacht wordt dat zich geen problemen zullen voordoen in de verdere onderhandelingen.

Haller krijgt prijskaartje van minimaal 45 miljoen euro

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Sébastien Haller verkeert dit seizoen in uitstekende vorm. Zowel in de Champions League als in de Eredivisie, staat de spits bovenaan de topscorerslijst. In de Eredivisie heeft Haller zestien doelpunten gemaakt, terwijl de spits in de Champions League ook elf keer het net wist te vinden. Volgens het Spaanse medium Marca zorgt dit dan ook voor een enorme stijging in Haller zijn transferwaarde. Vorig jaar nam Ajax de spits over van West Ham United voor 25 miljoen euro. Marca verwacht echter dat Haller nu ongeveer 45 miljoen euro(!) moet opleveren.

Pages

Subscribe to West Ham United