West Ham United

Steven Bergwijn na hoofdrol bij Spurs: ‘Hopelijk krijg ik nu meer speelminuten’

Bron: www.ad.nl

Steven Bergwijn hoopt dat hij na zijn hoofdrol in de bekerwedstrijd tegen West Ham United (2-1) meer kansen krijgt bij Tottenham Hotspur. De oud-PSV’er had met een doelpunt en een assist een groot aandeel in het bereiken van de halve finales in de League Cup. ,,Het was een tijdje geleden dat ik mocht starten. Ik had zo’n wedstrijd nodig en ik hoop dat ik zo kan doorgaan”, zei Bergwijn.

Sébastien Haller maakt enorme indruk in Europa

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vriend en vijand blijft zich over Sébastien Haller verbazen. De Ivoriaanse spits maakte al zeven goals in de Champions League en deed hier gisteravond nog een schepje bovenop. Als invaller in de wedstrijd tegen Besiktas, wist Haller twee keer het net te vinden. Hierdoor is hij gedeeld topscorer van de Champions League. Samen met Poolse topspits Robert Lewandowski, voert Haller de topscorerslijst aan. Bovendien wist Haller vijf Champions League-wedstrijden op rij te scoren. Dit zijn statistieken die je zelden ziet.

Van Hooijdonk verdedigt Haller: "Ik vind dat ook niet terecht"

Bron: source

Pierre van Hooijdonk is het niet eens met de kritiek op Sébastien Haller. Ajax nam de 27-jarige spits zeven maanden geleden voor een recordbedrag van 22,5 miljoen euro over van West Ham United, maar onomstreden is Haller nog altijd niet. In de strijd om de Johan Cruijff Schaal werd pijnlijk duidelijk dat de Ivoriaan de harten van de Amsterdamse fans nog niet heeft veroverd: toen hij na een uur werd gewisseld, klonk gejuich vanaf de tribunes.

Ajacieden in het buitenland #21: Puntverlies Barcelona, opnieuw geen minuten Ziyech

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het was weer een prima weekend voor Ajax. Na een overwinning op Sparta staat er nu een zeer belangrijke week voor de deur met wedstrijden tegen Lille, PSV en Heerenveen. Hoe ging het afgelopen weekend echter met de Ajacieden in het buitenland?

Eintracht Frankfurt

Amin Younes had een fijne middag afgelopen zaterdag na zijn wedstrijd tegen Bayern München. De koploper van Duitsland gaat niet vaak onderuit, maar dit weekend wel. Mede door een hele knappe goal van de linksbuiten won Frankfurt met 2-1.

Valencia

Pages

Subscribe to West Ham United