Champions League: Ajax tegen Suarez, Zlatan en Messi

Bron: www.vi.nl

Ajax is in Monaco opnieuw in een loodzware poule ingedeeld voor de groepsfase van de Champions League. VI.nl volgde van minuut tot minuut de loting, waarbij Ajax werd gekoppeld aan Barcelona, Paris Saint-Germain en APOEL Nicosia.

Voor Ajax betekent de nieuwe Poule des Doods wel enkele fraaie affiches. Zo volgt er een weerzien met Luis Suarez en Thomas Vermaelen, die deze zomer door Barcelona werden aangetrokken. Vorig seizoen verloor Ajax in Camp Nou met 4-0 en werd in eigen huis gestunt, door de formatie van Lionel Messi met 2-1 te verslaan.

Met PSG keren bovendien ook drie andere bekende gezichten terug in de Amsterdam Arena. Zlatan Ibrahimovic brak in Amsterdam echt door en ook Gregory van der Wiel en de Braziliaan Maxwell speelden in het verleden voor Ajax. APOEL Nicosia completeert de poule van Ajax.

NederlandersArjen Robben staat met Bayern Münchenvoor een flinke klus in Groep E. Hij treft, net als vorig seizoen, Manchester City en CSKA Moskou. AS Roma, met Kevin Strootman en Urby Emanuelson, maakt de zware groep vol.

……

Lees het volledige artikel op http://www.vi.nl/nieuws/champions-league-ajax-tegen-suarez-zlatan-en-messi.htm