Ola John

Broer Schreuder noemt Alfred 'open en eerlijk'

Bron: www.ajaxshowtime.com

In de familie Schreuder zit het trainer-zijn in de genen. Waar Alfred Schreuder onlangs werd aangesteld als assistent-trainer van Ajax, is ook zijn broer Dick Schreuder actief als trainer. Na een lange periode bij SDV Barneveld (2007-2013) en een jaartje Barnet FC (als assistent) is hij sinds 2014 hoofdtrainer bij Tweede Divisionist VV Katwijk. Ajax Showtime sprak met de oefenmeester over de aanstelling van Alfred Schreuder bij Ajax.

'Ziyech liep niet voor niets weg met Schreuder'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Let op: dit artikel is oorspronkelijk van vrijdag 29 december.Nu Erik ten Hag officieel is aangesteld als nieuwe hoofdtrainer hoopt Ajax binnen afzienbare tijd met Alfred Schreuder de technische staf te completeren (dit is inmiddels gebeurd). De oefenmeester is nu nog als assistent-trainer actief bij TSG 1899 Hoffenheim in de Bundesliga, maar het lijkt een kwestie van tijd voordat ook hij straks te vinden is op sportcomplex De Toekomst. Ajax Showtime sprak met Youri Mulder, die jarenlang met hem samenwerkte bij FC Twente.

TT: Ola John keert terug bij Reading

Bron: www.ad.nl

Langzaam maar zeker tellen we af naar 31 augustus, de laatste dag van de zomerse transfertermijn. Tot dan draait de carrousel nog op volle toeren. In TransferTalk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Wie gaat er voor de miljoenen naar China en waar gaan de Nederlandse toppers heen? Teruglezen? Klik hier voor de geruchten en voltooide transfers van gisteren.

Heracles verkoopt 'goede prof' Gladon aan Wanderers

Bron: www.ad.nl

Paul Gladon zet zijn voetbalcarrière voort in Engeland. De 24-jarige aanvaller van Heracles, die in Almelo nog een contract had tot 2018, verhuist met onmiddellijke ingang naar Wolverhampton Wanderers, uitkomend op het tweede niveau (Championship). Gladon zal er een verbintenis voor drie jaar ondertekenen met een optie voor nog een extra seizoen. Hij wordt ploeggenoot van Ola John.

De Boer: “Concentratie en focus zijn heel belangrijk”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Volgens Frank de Boer is het morgen in de wedstrijd tegen SC Cambuur van belang dat Ajax geconcentreerd speelt. Dat vertelde de trainer op de persconferentie. “Je bent zelf je grootste tegenstander, zeg ik altijd. Als we niet geconcentreerd zijn, dan kunnen de komende tegenstanders heel lastig worden. Wij kunnen iedereen aan dat hebben we al bewezen, maar FC Twente, Heerenveen en FC Utrecht zijn allemaal gewoon goede tegenstanders. Als we daar niet geconcentreerd tegen zijn, dan wordt het lastig”, blikt De Boer vooruit op de laatste fase van de competitie.

Pages

Subscribe to Ola John