Ajacieden in het buitenland #16: Koeman grijpt naast eerste prijs in Spanje

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Naast De Klassieker werd er uiteraard nog meer gespeeld in het buitenland. Ajax speelde zeker niet goed, maar wist wel te winnen. Hoe ging het met de oud-Ajacieden in het buitenland?

Bayer Leverkusen

Met Daley Sinkgraven in de basis en nieuweling Fosu-Mensah nog niet bij de selectie ging het Bayer Leverkusen van Peter Bosz op bezoek bij Union Berlin. Bij een overwinning stonden ze in ieder geval tijdelijk tweede, maar de drie punten gingen niet mee naar huis. De thuisploeg wist met 1-0 te winnen.

Bologna

Mitchell Dijks speelde de hele wedstrijd mee tegen Hellas Verona en wist de nul te houden. Bologna won het duel met 1-0.

Paris Saint-Germain

Mitchel Bakker zat voor de verandering een keer op de bank bij Paris Saint-Germain, en hij zag zijn team met 0-1 winnen van en bij Angers.

RB Leipzig

Justin Kluivert viel in de 78e minuut in bij Leipzig tegen Vfl Wolfsburg, hij komt terug van een blessure. Het duel eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Fulham & Chelsea

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ajacieden-in-het-buitenland-16-koeman-grijpt-naast-eerste-prijs-in-spanje/