Bologna F.C. 1909

Steijn: ‘Vertrek Kudus aanstaande; Nog versterking nodig maar Spertsyan en Zirkzee komen niet’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax boekte mede dankzij Kudus, die een hattrick maakte, een 1-4 zege in de Europa League bij Ludogorets. Ajax gaat Mohammed Kudus zo goed als zeker kwijtraken, waarschijnlijk aan West Ham United. Kudus gaf na afloop van het duel in Razgrad voor de camera van RTL 7 toe dat een vertrek aanstaande is. Ajax en West Ham United zijn nog altijd in onderhandeling over een transfer.

Met play-offs tegen Brann Bergen voor de deur kan Vangelis Pavlidis niet beloven of hij bij AZ blijft

Bron: www.ad.nl

Aan de vooravond van de play-offwedstrijd voor de Conference League tegen het Noorse Brann Bergen ging het bij AZ vooral over de stroom aan vertrekkende spelers. Na Jesper Karlsson, wiens transfer naar Bologna nagenoeg is afgerond, Sam Beukema, Tijjani Reijnders en Milos Kerkez dreigen de Alkmaarders ook Pantelis Hatzidiakos kwijt te raken. De verdediger staat op het punt een transfer te maken naar Cagliari.

PSV komt na megabod weer stap dichter bij Jerdy Schouten

Bron: www.ad.nl

PSV heeft deze week een mega-bod gedaan op Jerdy Schouten, de middenvelder van Bologna. Het gaat om een bedrag van ongeveer 12 miljoen euro en een aantal extra's. PSV wil AC Milan aftroeven, dat zo'n 20 miljoen euro voor hem wil neerleggen. De club heeft het idee dat dat kan lukken, omdat Schouten zelf dol- en dolgraag naar Eindhoven wil. Zaterdagmiddag werd duidelijk dat PSV en Bologna dicht zijn genaderd tot een overeenkomst.

Ajax ziet af van koopoptie, Lucca keert terug naar Pisa

Bron: ajaxfanzone.nl

Lorenzo Lucca gaat Ajax na een jaar alweer verlaten. Afgelopen zomer huurde Ajax de lange spits voor een jaar van het Italiaanse Pisa met een koopoptie van tien miljoen. Echter gaat Ajax die optie niet lichten en mag Lucca vertrekken. De spits kwam tot dertien wedstrijden in het eerste elftal en wist daarin twee keer te scoren. Bij Jong Ajax trof hij zes keer doel in veertien wedstrijden. Lucca zou in de belangstelling staan van onder meer Club Brugge, Sassuolo, Bologna en AC Milan.

Pages

Subscribe to Bologna F.C. 1909