Germinal Beerschot

Dirk Kuyt bijt van zich af: ‘In Nederland vinden we het fantastisch om iemand met de grond gelijk te maken’

Bron: www.ad.nl

Na zijn mislukte avontuur bij ADO Den Haag maakt Dirk Kuyt in België wel naam als trainer. De oud-international stelde begin deze maand al promotie veilig met zijn Antwerpse club Beerschot en afgelopen weekend mocht hij daar de titel in de Challenger Pro League - het tweede niveau in België - aan toevoegen. Als het aan Kuyt ligt is er geen enkele reden om op korte termijn naar Nederland terug te keren.

Dirk Kuyt deelt sneer uit: ‘Er zijn nu niet veel dingen de moeite waard om terug te keren naar Nederland’

Bron: www.ad.nl

Na zijn mislukte avontuur bij ADO Den Haag maakt Dirk Kuyt in België wel naam als trainer. De oud-international stelde begin deze maand al promotie veilig met zijn Antwerpse club Beerschot en afgelopen weekend mocht hij daar de titel in de Challenger Pro League – het tweede niveau in België – aan toevoegen. Als het aan Kuyt ligt is er geen enkele reden om op korte termijn naar Nederland terug te keren.

Dirk Kuyt begint in België aan nieuwe trainersklus: ‘We zochten iemand met revanchegevoelens’

Bron: www.ad.nl

Dirk Kuyt (43) heeft na zijn ontslag als trainer van ADO Den Haag weer een nieuwe club. De oud-speler van FC Utrecht, Feyenoord, Liverpool, Fenerbahçe en Oranje (104 interlands) gaat aan de slag bij Beerschot. Dat maakte de club uit Antwerpen donderdag aan het einde van de middag bekend, nadat Het Laatste Nieuws in de ochtend al met het nieuws kwam.

Belg Still (28) lost Ultee af als jongste trainer van Europa

Bron: www.ad.nl

Een opmerkelijk gezicht gisteren op de bank bij Beerschot in de verloren competitiewedstrijd bijEupen (3-1). De 28-jarige Will Still zat voor het eerst als hoofdtrainer op de bank bij de nummer tien van de Jupiler Pro League. Een dag eerder werd hij door de clubleiding aangesteld als de opvolger van de naar DC United (MLS) vertrokken Hernan Losada. Hierdoor is niet Sjors Ultee van Fortuna Sittard, maar Still de jongste actieve trainer van Europa.

Ajacieden in het buitenland #16: Koeman grijpt naast eerste prijs in Spanje

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Naast De Klassieker werd er uiteraard nog meer gespeeld in het buitenland. Ajax speelde zeker niet goed, maar wist wel te winnen. Hoe ging het met de oud-Ajacieden in het buitenland?

Bayer Leverkusen

Met Daley Sinkgraven in de basis en nieuweling Fosu-Mensah nog niet bij de selectie ging het Bayer Leverkusen van Peter Bosz op bezoek bij Union Berlin. Bij een overwinning stonden ze in ieder geval tijdelijk tweede, maar de drie punten gingen niet mee naar huis. De thuisploeg wist met 1-0 te winnen.

Bologna

Pages

Subscribe to Germinal Beerschot