VfL Wolfsburg

Arsenal wil zich in januari versterken met Pelova

Bron: ajaxfanzone.nl

Victoria Pelova maakt in januari zo goed als zeker de overstap naar Arsenal. De Engelse club heeft de 23-jarige middenveldster al langer op het oog en gezien de langdurige blessures van Beth Mead en Vivianne Miedema wil men nu in actie komen. De deal tussen Arsenal, Pelova en Ajax zou zo goed als rond zijn. Ook Real Madrid en VfL Wolfsburg zouden interesse hebben gehad in de Oranje-international. Het contract van Pelova bij de Ajax Vrouwen loopt in de zomer van 2023 af, waardoor Arsenal een transfersom moet betalen voor een wintertransfer.

Van Xavi Simons tot Micky van de Ven: Louis van Gaal kiest bij voorlopige WK-selectie voor ‘flinke lijst’

Bron: www.ad.nl

Louis van Gaal heeft vanmiddag zijn voorlopige selectie voor het WK in Qatar bekend gemaakt. Er staan 39 spelers op de lijst, onder wie ook enkele nieuwe namen: Mitchel Bakker (Bayer Leverkusen), Xavi Simons (PSV), Sven Botman (Newcastle United) en Micky van de Ven (VfL Wolfsburg). Ook Jeremie Frimpong, Brian Brobbey en Pascal Struijk zijn geselecteerd. Uiteindelijk gaan er 26 spelers mee naar Qatar.

Wolfsburg – RB Salzburg: Voorspellingen & Verwachte Opstelling – Champions League 2 november 2021

Bron: www.nieuwslog.nl

Wolfsburg ontvangt op dinsdag 2 november RB Salzburg in de vierde speelronde van de Champions League in groep G. RB Salzburg is eerste in de groep, terwijl Wolfsburg met slechts twee punten laatste staat. Voor Wolfsburg lijkt overwinteren in de Champions League nog steeds mogelijk. Na drie wedstrijden heeft het slechts 2 punten, maar de […]

Pages

Subscribe to VfL Wolfsburg