VfL Wolfsburg

Fans VfL Wolfsburg zijn Wout Weghorst en Micky van de Ven nog niet vergeten

Bron: www.ad.nl

Het Nederlands elftal heeft onder luid applaus van zo’n 1500 Duitsers de tweede training in Wolfsburg voor het EK afgewerkt. Het EK-lied ‘Larger Than Life’ van Armin van Buuren en Chef’Special galmde door het stadion toen bondscoach Ronald Koeman en zijn 25 internationals het speelveld van het AOK Stadion betraden. Veel toeschouwers wapperden met oranje vlaggen, met daarop het logo van de KNVB.

Frivool Oranje vermaakt volle Kuip met zege op IJsland, maar treurt om nieuws Frenkie de Jong

Bron: www.ad.nl

Met opnieuw een comfortabele zege reist het Nederlands elftal dinsdag vol vertrouwen af naar standplaats Wolfsburg. De ruime 4-0 zege op IJsland onderstreepte wederom dat Ronald Koeman volop keus heeft binnen zijn selectie, sterker nog: de bondscoach heeft er inmiddels volop luxeproblemen bij al is het nieuws rond Frenkie de Jong, die niet meegaat met Oranje, een fikse domper.

Ajax Vrouwen krijgen advies: ‘Geduld, wij zijn ook een paar keer afgedroogd door VfL Wolfsburg en FC Barcelona’

Bron: www.ad.nl

Geduld. Het lijkt deze week het toverwoord binnen het Nederlandse vrouwenvoetbal. Voor zowel de Eredivisie-speelsters die dit weekend een gezamenlijk statement maakten voor hogere lonen als voor Ajax dat ervan droomt nóg verder te komen dan de kwartfinale van de Champions League. Daarin wacht woensdagavond de return op Stamford Bridge tegen Chelsea na een kansloze 0-3 thuisnederlaag. ,,In Nederland willen we altijd sneller.”

Oud-PSV’er Kevin Hofland blaast trainersloopbaan nieuw leven in bij Helmond Sport: ‘Niet moeilijk om zelf die stap te zetten’

Bron: www.ad.nl

Een zevenvoudig Oranje-international, met een schat aan ervaring bij clubs als PSV, VfL Wolfsburg en Feyenoord. En iemand die al als trainer in de eredivisie heeft gewerkt. Kevin Hofland (44) wordt in het nieuwe seizoen trainer van Helmond Sport. Hij tekent voor één jaar. ,,Er ligt hier een enorme én mooie uitdaging, die ga ik graag aan”, zegt Hofland.

Pages

Subscribe to VfL Wolfsburg