VfL Wolfsburg

Wolfsburg – RB Salzburg: Voorspellingen & Verwachte Opstelling – Champions League 2 november 2021

Bron: www.nieuwslog.nl

Wolfsburg ontvangt op dinsdag 2 november RB Salzburg in de vierde speelronde van de Champions League in groep G. RB Salzburg is eerste in de groep, terwijl Wolfsburg met slechts twee punten laatste staat. Voor Wolfsburg lijkt overwinteren in de Champions League nog steeds mogelijk. Na drie wedstrijden heeft het slechts 2 punten, maar de […]

Podcast | ‘Ten Hag tien jaar bij Ajax zou ik toejuichen’

Bron: www.ad.nl

In de AD Voetbalpodcast gaat het deze aflevering over Nederlandse trainers in het buitenland. Peter Bosz werkt voor Olympique Lyon, Ronald Koeman staat onder druk bij Barcelona, maar met het ontslag van Van Bommel bij Wolfsburg verdwijnt er weer een Nederlandse trainer in een buitenlandse topcompetitie. Presentator Etienne Verhoeff buigt zich met Hugo Borst over de vraag of dit een probleem is?

Steeds meer duidelijk over mogelijke tegenstanders groepsfase Champions League

Bron: ajaxfanzone.nl

De komende weken wordt duidelijk wie de tegenstanders van Ajax gaan worden in de groepsfase van de Champions League. Deze week starten e tweede voorrondes, waarna in de komende weken ook de derde voorrondes en de play-offs worden gespeeld. Ajax is ingedeeld in pot 3. Dat betekent dat Ajax een ploeg loot uit pot 1, pot 2 en pot 4.  De ploegen die plaatsnemen in pot 1 en pot 2 zijn al definitief bekend. Voor de teams in de potten 3 en 4 hebben enkele ploegen al wel een plek bemachtigd, al zijn er ook nog enkele clubs die zich nog moeten plaatsen.

Pages

Subscribe to VfL Wolfsburg